Ezt megtehetem vagy nem?
Ma egy nagyon komoly vitába keveredtem a szüleimmel. Mikor anyámmal már kibékültünk apám még jobban rátett egy lapáttal. Akkor egy olyan dolgot csinált amit már nem tűrtem. Elküldtem őt a jó*****-ba...és ezek után elég rendessen meg is vert. Ott anyám vett ki a kezéből. Egyből bementem a szobámba, bezártam az ajtót és összepakoltam. Most azon gondolkozok, hogy lehetne-e egy olyat csinálni, hogy bemegyek egy család segítőbe és kérvényezem, hogy ideiglenessen tegyenek intézetbe vagy nevelő szülőkhöz. Most ez így ilyen nagyon tömöt megfogalmazásban egy kis piti vitának tűnhet, de olyan szinten kivoltam, hogy 3.5 órán keresztül remegtem és bőgtem.
Már nem bírom idegekkel ebben a családban, szóval ha lehet gyors és értelmes válaszokat várnék.
Előre is köszönöm.
Persze. Ha így érzed biztonságban magad, akkor mindenképpen. Akár rendőrségre is.
DE!
Szerintem előbb inkább rokonhoz menj, vagy megbízható tanárodhoz, barátokhoz.
Szerintem meg...
Sírhatsz akár napokat is bármi volt DE örülj hogy vannak szüleid!Nem tudom miylen körülmények között éltek de biztos jobb átlagos napokon otthon mint báhol.Ha mégis el akarsz menni csak azt remélem (nem rossz akaratúlag),hogy zsintén bőgj legalább 3 és fél órát a szüleid iránt.
Szerintem legelőször gondold át a dolgot amiről vitáztatok. Tinédzserként én is lázadtam a szüleim elképzelése ellen, nem volt jó amit ők akartak, amikor megnövesztettem a hajamat az volt a baj stb.
Így utólag belátom hogy sokmindenben igazuk volt, szóval csak lassan a testtel, a ruhakészítők is azt mondják hogy inkább mérj kétszer az anyag kiszabása előtt, mert ha valamit elszakítottál már nem lesz olyan mint az eredeti.
Gondolom nem örülsz hogy ezt mondom, de képzeld magadat az ő helyükbe, rosszat minden valószínűség szerint nem akarnak neked.
Köszönöm az értelmes válszokat.
Akkor még maradok otthon és tűrök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!