Mit gondoltok, megtehetem?
Van egy barátom, 7 hónapja vagyunk/voltunk együtt. Pár napja nem beszélünk, mert mindketten gondolkodási időt kértünk. A probléma az, hogy soha nem akar velem társaságba jönni, vagy csak ketten megyünk, vagy ő is és én is külön szórakozunk. Megmondom őszintén, én ezt a szünetet nem tudom kezelni, teljesen ki vagyok borulva. A párom azt mondja, akar engem, de gondolkoznia kell. Most lenne lehetőségem a hétvégén egy fiú barátomhoz lemenni vidékre. Tanácstalan vagyok, hogy ez vajon helyes-e? Nincs köztünk semmi, csak barátság, már régóta. Már a gondolattól is megőrülök, hogy a négy fal között kell lennem hétvégén, akkor csak sírok és örlődöm magamban.
Ti mit tennétek?
Ha a párodnak természetes, hogy külön társaságba járkáltok, mások a barátaitok... Simán menj csak le a sráchoz!
Azért furcsa, hogy így rejteget a párod. Talán van egy korábbi barátnője, akivel nem szakított? Vagy szakított, de szeretné visszakapni? Veled meg csak addig is játszik, és a barátai, ha megtudnák, hogy Te vagy most a srácnak, akkor árulkodnának a csajnak?
Nem biztos, de ilyesmi is lehet. Ne hagyd, hogy hülyének nézzen. (Mondd neki, hogy nincs szex, amíg nem ismerheted meg őt és a barátait, pl :-))
A kapcsolatnak vége, és ezt te is tudod. Olyan nincs, hogy valaki szünetet kérjen, ha az érzelmei őszinték és tiszták, ha pedig nem azok, a kapcsolat értelmetlen.
Ha menteni akarod a dolgot, akkor ne menj a fiúbarátodhoz. Én nem hiszek a férfi-női barátságban, talán azért nem, mert eddig minden női barátommal lefeküdtem, ahogyan az ismerőseim sem voltak képesek fenntartani a barátságot, ha esélyt láttak annak megváltoztatására.
Ha tehát mész, akkor úgy menj, hogy valószínűleg vége a kapcsolatotoknak. De én inkább most szakítanék.
Hát figyelj.. Ne is haragudj meg, de kicsit kontrolláld már magad. Szegény pasid kis szünetet kér, te meg rohansz le a fiú cimborádhoz... Ez így sok, lehet nem dugatni mész magad. De kívülálló számára, úgy tűnhet. Másrészt szerintem 1 nő részéről nem fér bele. Ha szakítottatok volna akkor igen.
Volt szerencsém ilyen csajhoz mint te.. Kb 2 hónapig bírtam vele... A fiú haveri társaság miatt hagytam ott, mert ő megy ide oda, ott alszik stb. 1-2x tolerálható, de többször nem. Harmadrészt, a haveri társaság olyan volt hogy a csajt(akivel összejöttem), féltették meg akad 1-2 ember aki úton útfélen felpróbálta volna... idegőrlő lehet ilyen csajnak a pasija lenni...
De elárulok valamit.. Nem fogsz hosszútávú kapcs. találni ilyen viselkedéssel. Ha csak a pasi nem papucs és elnéz mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!