Mit gondoltok, megtehetem?
Van egy barátom, 7 hónapja vagyunk/voltunk együtt. Pár napja nem beszélünk, mert mindketten gondolkodási időt kértünk. A probléma az, hogy soha nem akar velem társaságba jönni, vagy csak ketten megyünk, vagy ő is és én is külön szórakozunk. Megmondom őszintén, én ezt a szünetet nem tudom kezelni, teljesen ki vagyok borulva. A párom azt mondja, akar engem, de gondolkoznia kell. Most lenne lehetőségem a hétvégén egy fiú barátomhoz lemenni vidékre. Tanácstalan vagyok, hogy ez vajon helyes-e? Nincs köztünk semmi, csak barátság, már régóta. Már a gondolattól is megőrülök, hogy a négy fal között kell lennem hétvégén, akkor csak sírok és örlődöm magamban.
Ti mit tennétek?
11:56-os vagyok...
Ebben az esetben szerintem azt tedd, amit jónak érzel. Ha szeretnél lemenni vidékre, akkor utazz el, így legalább kikapcsolódsz egy kicsit. Nyilván vele is meg tudod osztani a dolgaidat. A következményektől meg nem kell tartanod. Hamarosan elválik mi fog történni, de az időkérés általában nem a jó oldalt jelenti. Azonban ez ebben az esetben nem biztos, hogy így lesz.
Az érzéseidre kell hagyatkoznod és át kell gondolnod az okokat, valamint kérd meg a barátodat, hogy indokolja meg a "szünet" okát.
11:31 vagyok még mindég...
Nem akarom én úgy beállítani hogy csakis ő a hibás. De akárki akármit mond, nekem nagyon fos volt az ilyen(hasonló)
kapcsolatom. És ezek mind talán nem is problémák, amit fentebb írtam. De férfitársaim nagyobbik része ne tolerálja ezeket a dolgokat.
11:59 vagyok
szerintem meg nagy baj van az olyan férfival (szerencsére én még nem találkoztam ilyennel), aki nem tolerálja a párja baráti körét. a túlzott féltékenység minden kapcsolatot megront egy idő után. egy 10 éves barátságot butaság felrúgni egy ilyen ingatag párkapcsolat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!