Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt megtehetem vagy nem?

Ezt megtehetem vagy nem?

Figyelt kérdés

Ma egy nagyon komoly vitába keveredtem a szüleimmel. Mikor anyámmal már kibékültünk apám még jobban rátett egy lapáttal. Akkor egy olyan dolgot csinált amit már nem tűrtem. Elküldtem őt a jó*****-ba...és ezek után elég rendessen meg is vert. Ott anyám vett ki a kezéből. Egyből bementem a szobámba, bezártam az ajtót és összepakoltam. Most azon gondolkozok, hogy lehetne-e egy olyat csinálni, hogy bemegyek egy család segítőbe és kérvényezem, hogy ideiglenessen tegyenek intézetbe vagy nevelő szülőkhöz. Most ez így ilyen nagyon tömöt megfogalmazásban egy kis piti vitának tűnhet, de olyan szinten kivoltam, hogy 3.5 órán keresztül remegtem és bőgtem.

Már nem bírom idegekkel ebben a családban, szóval ha lehet gyors és értelmes válaszokat várnék.

Előre is köszönöm.

2011. márc. 18. 22:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
most serdűlsz és sok veled a baj.. ennyi.. a szüleidnek se könnyebb!!! légy okos, a hiba benned van, mert nem tudod eldönteni mit is akarsz magaddal kezdeni.. találj valami jó elfoglaltságot magadnak és ne a problémákat keresd.. és persze vedd tudomásul, hogy még csak 15 éves vagy!!!!! élj még gyerekként amíg lehet.. igaz ebben a korban már felnőttként akarsz..
2011. márc. 19. 09:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen szed össze magad lelkileg és menj el a gyámhivatalba,rendőrségre és ilyen alkalommal ha bántalmaznak vetes látleletet!Ezt nem szabad hagyni!
2011. márc. 24. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!