Megtehetem 18 évesen?
megteheted, de aztán meg sírva szaladsz vissza mikor felébredsz a tündér álmodból!
1. pénzt keresni a megélhetéshez
2.magadnak kell a csekkeket befizetni, rezsi minden..
3.magadra mosni főzni
4.senki nem tesz eléd semmit és még sorolhatnám sorolhatnám micsoda nehézségek várnak majd rád...
nem úgy megy az, mint ahogy ti elképzelitek, hogy "megpattanok mihelyst lehetséges", és gondtalanul éldegélek. De nem ám:)
22L
Igen kedves 22L!!
Meglehet hogy igazad van...De valakiben lehet van anyi tartás hogy végig csinálja..És lehet lesznek még rossz napjaim akkor is,de legalább tudom hogy az mind magamnak köszönhetem!! :S
oké oké, én csak leírtam a véleményedet!
Kívánom neked, hogy alakuljon úgy az életed, ahogyan te szeretnéd:) Komolyan!
de aztán, ha végül az a variáció következik be, amit én leírtam, akkor majd gondolj rám, hogy én szóltam:)
Nem mindenki megy sírva haza, ha szembe találja magát a problémákkal.
Nem lesz könnyű, először keress munkát, majd utána tudsz lépni. Én is eljöttem 18 évesen, annyi pénzem volt, ami másnap elég volt kajára, mégis itt vagyok, egy szobát béreltem, minimálbérért dolgoztam, akkor még internet meg mobiltelefon sem volt, ami megkönnyítette volna a dolgokat, mégis jobb volt, mint otthon. Sajnos ilyen is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!