22 évesen 7 éve tartó kapcsolat és közösen külföldre költözés. Ebből akár házasság is lehet ugye?
Az egyetlen gond, hogy a fiú 17-18 évesen párszor megcsalta a lányt, habár azóta lenyugodott. Mindketten 22 évesek.
6 hónapja költöztek ki Londonba, hogy "jó sok" pénzt keressenek. Ilyen esetben már jó esély van rá, hogy örökre együtt maradjanak ugye? Legyen belőle házasság, gyerekek.
"Ilyen esetben már jó esély van rá, hogy örökre együtt maradjanak ugye? "
A legtökéletesebb kapcsolatok is tönkremennek idővel. Ráadásul ti még nagyon fiatalok vagytok.
50%, vagy igen, vagy nem.
Az a helyzet, hogy a sok együtt töltött idő nem garancia semmire. Nem egy olyan ismerősöm van, aki 6-10 év után szakított. De olyan is van, aki házasodott.
Mondjuk ez a "lenyugodott" kérdés veszélyes kicsit, mert a lányban egyszer csak fel fog merülni, hogy vajon milyen lehet mással, és lehet, hogy ő is megcsalja a fiút. Vagy elhagyja.
"párszor megcsalta a lányt"
Hát izé...
Nem tudom, a nagyon korai kapcsolatok szerintem ritkán sülnek el jól felnőttkorban. Nem elképzelhetetlen, de nekem pl. nagyon kellett az a 2 komolyabb kapcsolat, hogy most igazán felnőtt társa lehessek a páromnak. Ezekből rengeteget tanul az ember, és mondom, nem arról van szó, hogy százával le kel feküdni másokkal, hogy tapasztalatot gyűjts, mert ez nem is igazán a szexről szól, hanem arról, hogy meg kell tanulni kapcsolatban létezni, és ezt több próbálkozás jobban segíti.
Az a kérdés hogy tudsz-e úgy élni a pároddal hogy nem gondolkozol azon,nem mérgezed a kapcsolatod azzal hogy rágod magad h megcsalt vagy nem? megfog vagy nem? ez nagyon hamar szétrombolja a szerelmet a szeretettet a kapcsolatba!
Vad életmodot folytattok? (pl:.kocsmázás,bulizás,party!) sok időt töltőtök együtt?
"Ilyen esetben már jó esély van rá, hogy örökre együtt maradjanak ugye?"
Semmire sincs garancia. Több mint 10-15 éve tartó házasságokat is látok felbomlani, pedig gyerekek is vannak..
Hát ez nem garancia,egy ismerős 6 év házasság és három év külföldön élés után adta be a válási papirokat.De szerintem ha Magyarországon maradtak volna,akkor is ugyan ez történt volna velük.
Ha erős a kapcsolat akkor a Holdon is együtt maradnának.Ha felszínes akkor meg mindegy.
7 éve vagyok én is együtt a párommal, csak mi idősebbek vagyunk. Én 21 voltam, párom 27, mikor megismerkedtünk. 3 éve együtt jártunk, mikor mi is kiköltöztünk külföldre. A kapcsolatunk kezdett ellaposodni az után, miután megszületett kislányunk. 1 évig tartott körülbelül a hanyatlás, aztán több hónapig külön kémyszerültünk lenni egymástól sajnos és ez újra felélesztette a tüzet.
Igazából semmi baj nem volt, csak kicsit szürkék lettek azok a mindennapok. Most megint minden rózsaszín:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!