Milyen könyveket tudtok ajánlani, amik segíthetnek egy-egy rossz kapcsolat, házasság megjavulásában?
Nem hiszem, hogy a könyvek segítenének ebben.
De talán programozhatnál, olvassál agykontrollos könyveket.
A könyvekkel sokszor az a baj, hogy... az egyik fél olvassa, lelkes lesz tőle, odaadja a másiknak, de épp fasírtban vannak, ezért eleve úgy olvassa, ha egyáltalán olvassa, és lefikázza az egészet, meg szánalmasnak tartja és nem ér semmit.
Ha mindkét fél javítani akar, akkor más a helyzet.
Eric Berne - Emberi játszmák (esetleg sorskönyv)
Csernus könyvek
Mesterkurzus könyvsorozat, azt hiszem van párkapcsolatos része is
A párkapcsolatok iskolája - gyűjteményes kötet
De bemész egy könyvesboltba, pszichológia részleg, szemezgetsz, vagy megkéred az eladót, hogy párkapcsolat témában mutasson valamit.
Első vagyok! Egyetértek a 4.,5.,válaszolóval. Két ember kell hozzá, és nem mindegy, hogy miről van szó tulajdonképpen.
Azt mondják előbb mi magunk kell megváltoznunk(magunkba kell néznünk) és utána környezetünk is megváltozik jó irányba. Azért egy könyvcímet adhatok én is:Rossenbergtől- A szavak ablakok, vagy falak (kicsit nehézkes olvasmány, de azért érdemes beleolvasni)
Amúgy én is hasonló cipőben járok, sok könyvet olvastam, de csak arra jöttem rá, hogy nekünk (magunknak) kell változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!