Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtehetem 18 évesen?

Megtehetem 18 évesen?

Figyelt kérdés
jövőre betöltöm a 18 at! Mivel nem a szüleimmel élek,hanem nagynénémmel.Így minél elöbb elakarok költözni és a magam lábán megállni! Szerintetek lehetséges ez??
2011. jan. 3. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 17:43

Ez csak annak nehéz és elrettentő, akit nem neveltek életre. Én 17 évesen költöztem el, és azóta élem a magam életét, és még semmi bajom nem volt. Volt, hogy elvesztettem a munkahelyem, akkor sem estem kétségbe, meg tudtam oldani mindent. Akarat és ész kérdése minden.

2011. jan. 3. 18:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy ahogy mondjátok!!Lehet nem én leszek az egyedüli akinek az élete előfordulhat hogy kudarcba fullad,de kitartás kell hozzá az tény és az igaz barátok!! Kívánom nektek is hogy továbbra is sikerüljön az életetek és hogy amagadurai legyetek! Köszönök mindnet! És kitartást nektek is!:)
2011. jan. 3. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:

nem neveltek életre??? Engem?? :D nagyon nem ismersz úgyhogy ne is ítélkezz.

Tudok mosni, főzni, minden háztartás béli munkát megtudok csinálni. Mindez köszönhető édesanyámnak, aki megmondta, hogy innen nem megyünk el úgy, hogy nem tudunk főzni, és háztartást vezetni, és nem fogunk megijedni, hogy melyik végén kell a porszívót megfogni!;) természetesen nem erőszakoskodik, én is megakartam ezeket tanulni.

Most, ha az életre nevelésről beszélünk 17 évesen, azaz 17 évesen miért is mentél el otthonról? Csak megkérdezem, mielőtt bármit is írnék!

2011. jan. 3. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:

na mind1 nem akarok veszekedni.

Tényleg szívemből kívánom, hogy sikerüljön neked kedves kérdező, és legyen szép életed:)

22L voltam

2011. jan. 3. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!