Megtehetem 18 évesen?
ma 17:43
Ez csak annak nehéz és elrettentő, akit nem neveltek életre. Én 17 évesen költöztem el, és azóta élem a magam életét, és még semmi bajom nem volt. Volt, hogy elvesztettem a munkahelyem, akkor sem estem kétségbe, meg tudtam oldani mindent. Akarat és ész kérdése minden.
nem neveltek életre??? Engem?? :D nagyon nem ismersz úgyhogy ne is ítélkezz.
Tudok mosni, főzni, minden háztartás béli munkát megtudok csinálni. Mindez köszönhető édesanyámnak, aki megmondta, hogy innen nem megyünk el úgy, hogy nem tudunk főzni, és háztartást vezetni, és nem fogunk megijedni, hogy melyik végén kell a porszívót megfogni!;) természetesen nem erőszakoskodik, én is megakartam ezeket tanulni.
Most, ha az életre nevelésről beszélünk 17 évesen, azaz 17 évesen miért is mentél el otthonról? Csak megkérdezem, mielőtt bármit is írnék!
na mind1 nem akarok veszekedni.
Tényleg szívemből kívánom, hogy sikerüljön neked kedves kérdező, és legyen szép életed:)
22L voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!