Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a szüleimből én...

Elegem van a szüleimből én ezt nem bírom. Megtehetem vagy sem?

Figyelt kérdés

Állandóan veszekednek anyuék és elegem van mindig mindenért kapunk ha nincs elmosogatva megfőzve stb...

anyumat most műtötték és táppénzen van.

Apum nem dolgozik egész nap csak vakargatja anyumtól meg elveszi a fizetését.

a családi pótlékból sem látunk semmit tesóimmal.

egy ismerősöm azt mondta mivel a 16-ot betöltöttem felvehetem én a családit ez biztos? és ha elmegyek bejelenteni a családisoknak h itt mi van akkor engem elhelyezhetnek máshová? segítség!!!

ezt nem bírom :S

2011. júl. 5. 21:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Elhelyezhetnek, de ahhoz valami nyomós érv kell, az hogy veszekednek, valószínű nem lesz elég. Ha nem kaptok enni, nincs ruhátok vagy ilyesmi, akkor már esélyes vagy.
2011. júl. 5. 21:12
 2/16 A kérdező kommentje:
amit keresek pénzt azt ruhákra költöm meg minden alig van ruhám szinte nincs mit felvennem a családi pótlék a számlákra kell. és egész nap "csicskáztatnak" főzzek mossak takarítsak reggel 7kor felkeltenek h vigyem el öcsémet a bölcsődébe aztán egy héten esetleg egyszer mehetek el vmerre 1-2 órára de azt is nyögdécselve mert ki figyel a tesóimra tönkre teszem magam nem bírom
2011. júl. 5. 21:17
 3/16 anonim ***** válasza:
18 évesen kérheted a családit az meg hogy 16 évesen segitesz a háztartásban pláne mikor anyud mütét után van olyan felháboritó sőt magadtól kéne csinálni nem felszolitásra.
2011. júl. 5. 21:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Ja mert anyuka neki szülte a kistesót.Ezért tartunk itt mert egymást nevelik a gyerekek.
2011. júl. 5. 23:21
 5/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a szulo ne a gyerekenek szuljon gyereket. A gyerektol szep, ha besegit, de ne o vigye mar az egesz haztartast meg o csinaljon mindent. Nagyon rossz, amikor ilyen hatalmas korkulonbseg van a gyerekek kozott...es azt mondjatok, hogy a kerdezo csinalja meg a dolgokat. Es az apja?!

Egy szulo velemenye.

2011. júl. 6. 00:04
 6/16 A kérdező kommentje:
az apja egy idegbeteg f.sz és leszarja az egészet alszik meg gépezik és nem foglalkozik semmivel persze h segítek ez egyértelmű de az már sok amit nekem kell csinálni és mikor anyuval minden rendben volt akkor is megcsináltam mindent
2011. júl. 6. 00:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Most ezt nem rosszbol kerdezem...anyukad miert vallalt pici babat, mikor apad ilyen? Gondolom, hogy 3-4 eve is ilyen volt...anyukad hibaja is, hogy ilyen helyzetben vagytok.
2011. júl. 6. 02:05
 8/16 A kérdező kommentje:
2 kistestvérem is van és apu nem akarta őket de anyum meg erősködött és így elvállalták 7 éves a nagyobbik tesom. amikor elvállalták mindkettőt akkor apumnak is volt munkája de 44 éves és már senki sem akarja alkalmazni
2011. júl. 6. 09:39
 9/16 anonim válasza:

Szia!

Sajnállak,és megtudlak érteni.18 éves vagyok,az édesanyám,még mindig megver...a szüleim elváltak,és így a nevelő apukám nem szól bele semmibe,vagyis de beleszól mindenbe,hogy hova mehetek hova nem,és általában nagy könyörgések árán enged el valahova.Édesapámmal jó a kapcsolatom,de édesanyám akkor is veszekszik velem,ha meglátogatom. Ha itthon vagyok általában reggel korán kelt,anya,hogy gazoljak,takarítsak,füvet nyírjak.Nekem is van egy öcsém,akire szintén én vigyázok.Nekem nem lenne bajom vele,ha ez nem úgy menne,hogy azt érzem,hogy rabszolga vagyok.

Van egy tartós kapcsolatom,nagy a távolság köztünk,így ha megyek akkor több napra,de ha hazajövök akkor nem az az első,hogy milyen volt,sőt azt meg sem kérdezik tőlem,hanem jön a sorolás,hogy mit kell megcsinálni( persze ez sem emberei hangnemben,hanem üvöltve).

18 éves elmúltam,most jutottam oda,hogy nagyon kiborultam az itthoni helyzet miatt,és eléggé gondolkozom,hogy nem várom meg a szeptembert,mire kezdődik az egyetem,hanem már most elköltözöm itthonról,mert kezdek belebetegedni.

2011. júl. 21. 12:58
 10/16 A kérdező kommentje:
utolsó te szegedi vagy?
2011. júl. 21. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!