Elegem van a szüleimből én ezt nem bírom. Megtehetem vagy sem?
Állandóan veszekednek anyuék és elegem van mindig mindenért kapunk ha nincs elmosogatva megfőzve stb...
anyumat most műtötték és táppénzen van.
Apum nem dolgozik egész nap csak vakargatja anyumtól meg elveszi a fizetését.
a családi pótlékból sem látunk semmit tesóimmal.
egy ismerősöm azt mondta mivel a 16-ot betöltöttem felvehetem én a családit ez biztos? és ha elmegyek bejelenteni a családisoknak h itt mi van akkor engem elhelyezhetnek máshová? segítség!!!
ezt nem bírom :S
Jaj nem tudom,mi történt elküldte sokszor,nem láttam a választ.Nem srác vagyok,hanem lány.Viszont sajnos,sokaknál fenn áll ez a szituáció.Ilyenkor mindig egy idézet jut eszembe:
"Egy régi mondás szerint senki sem választhatja meg a családját. Elfogadjuk, amit a sors adott, és tetszik vagy sem, szeretjük őket vagy sem, megértjük őket vagy sem, megbirkózunk vele. Egy másik ősrégi tanítás szerint a család, amibe születünk, csak afféle kiindulási pont: etetnek, öltöztetnek, és vigyáznak ránk, amíg készen nem állunk arra, hogy kilépjünk a való világba, és megtaláljuk a magunk törzsét."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!