Ezentúl nem szeretném, hogy a gyerekem a nagyszülőkhöz mehessen, megtehetem?
Apósom nagyon szemét módon viselkedett velem, a fiát(nevelt)aki a férjem nem akarta befogadni, mikor beteg lett. Csak a lábadozás idejére kellett volna, mivel fertőző beteg és én 23 hetes babás vagyok, nem kellett volna elkapnom meg a gyerekünknek sem(aki 2 éves és most gyógyult meg). Az indoka, hogy mi van ha ők elakapják (3 szintes a házuk a mienk 1 szobás, szóval el lehet különíteni.
A második babánkat nem is akarják, tudomást sem vesznek róla. Az első gyerekünkkel sem foglalkoznak igazán. Ha mi odavittük egy darabig elvoltak vele, de amúgy ők eddig kb 3 szor vitték el akárhova is. Ezen kívül van másik unokájuk, akiért foggal-körömmel harcoltak mindig is, és akit állandóan ajnároztak, visznek minden fele.
Minden esetre nem hiszem, hogy nagy érvágás lenne nekik ha ezentúl nem vinném oda, ha látni akarják esetleg ők eljöhetnek megnézni, de azt nem szeretném, hogy elvigyék akárhova is.
Köszönöm a válaszokat, őrlődök én is, de én már annyiszor engedtem nekik, és most már belefáradtam.
Az biztos, hogy én most nem teszek lépést feléjük, ők abszolút nincsenek rám és a picikre tekintettel, holott nekem is elkelne néha a segítség.
Azóta meg hallottam vissza dolgokat, amit állítólag én mondtam, ami nem igaz, szóval ez már tényleg sok. Ráadásul primitív módon hazudtol meg, és ugye engem meg senki nem kérdez,hogy így volt-e.
Azt is tudom, hogy a gyerekeknek is jó lenne a nagyszülő, de nem minden áron. Elengedni pedig biztos nem fogom velük, és tuti, hogy nem vagyok köteles, ha akarják látni őket eljöhetnek vagy a játszótéren is találkozhatnak velük, de a kezemből nem adom ki őket. Én vagyok az anyjuk és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!