Egyszerüen az agyamra mennek az anyósomék, kiidegelnek. Mit tegyek, hogy ne legyen konfliktus az anyósomékkal?
Szia!
Szerintem beszélj a pároddal és finoman közöljétek hogy szükségetek lenne egy kis nyugalomra és ti akartok foglalkozni a babával. Sajnos nálunk is van probléma és még csak 12 hetes terhes vagyok! Mi lesz ha meg lesz a baba! :-( Együtt érzek veled!
Ha előrefelé olvasol nagyon sok ilyen problémával találkozhatsz. Az én sógórnőm is hasonlóképpen járt, de ő megbeszélte vele, hogy ez nem az ő gyereke, hagyjon nekik nyugotot, mert nekik most arra van szükségük. persze veszekedések és viták után döntött úgy, hogy beszélni fog vele. Azóta minden rendben, megbeszélték a dolgot kinek mi az elvárása a másikkal kapcsolatban. Szerintem ülj le vele és szépen nyugodtan mondd el neki, hogy is gondolod ezt az egészet! más módszer sajna nincs, mint ez.
sok sikert! 33 hetes ikermami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!