Most mit csináljunk anyósomékkal?
Egyetértek az előzőekkel. Amíg nem volt a párodnak jó állása,akkor elfogadtátok anyósodék segítségét. Abból amit írtál,ez legalább 40.000.- Ft volt,ha nem több havonta.
Ha ezt a pénzt félrerakták volna kamatozni,most lenne tartalékuk. Így viszont nincs. Most,hogy ti jól álltok anyagilag,már neked ez nem számít. Hálátlan és fukar vagy!
Nem tudom,hogy miből élnek meg,mert a kaja is legalább 30.000.- Ft két főnek, a legszerényebb igények mellett is. A rezsire pedig 40.000.- sem biztos,hogy elég.
Te vajon mennyit teszel a közös kasszátokba? Gondolom,nem dolgozol,csak a Gyed-ed van. Az pedig nem lehet olyan sok.
Menj el te is egy jó állásba,add a lányod bölcsibe,és akkor hamarabb lesz saját lakásotok is! Vagy költözzetek oda anyósodékhoz! Mindjárt megoszlik a rezsi,nem fizettek albérletet,és nem kell ennyit segíteni a férjed szüleinek.
Igaza van a párodnak,ha úgy érzi,hogy a szülei ellen vagy!
Nem vagy undorító és szívtelen dög!! Viszont akik ilyeneket írogatnak neked azok bunkóskodjanak máshol! Mért nem lehet normális stílusban véleményt nyilvánítani??
Ha még nincs saját otthonotok, és gyűjteni szeretnél rá, akkor szerintem idővel normális hogy eleged van a havi 40-ezer anyóstámogatásból hiszen az már nagyon sok pénz, a mai helyzetben. Szerintem beszéld meg indulat nélkül anyósoddal, hogy mi a szitu, akár vezesd le hogy nektek ennyi és ennyi a bevételetek, és ebből mennyit akarsz félretenni, de így nem megy, és mennyi lenne amivel ők beérnék, úgy hogy a ti terveitek is valóra válhassanak.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!