Panellakásban felettünk ordítozás, bömbölő zene, buli stb. Háromnegyed 8-tól. Két kisfiam nem tud aludni. Mit csináljunk?
én meg a bömbölést hallgatom 4 éve non stop. A szomszéd csak elli a kölyköket,amugy meg szarik rájuk,egész éjszaka hiszti,ajtócsapkodás,orditás.......
Én semmit nem tudtam elérni...persze akárhova forudlok én vagyok a szemét,mert azt mindig muszáj megértnei,hogyha valakinek gyerekei vannak és zajjal járnak..ja csak nem ekkorával,és nem a végtelenségig.
te sem fogsz tudni semmit cisnálni,én megmondom őszintén 1-1 alkalomért nem szólok,csak ha rendszeres. Gondolom ő sem dörömbölt a padlón ha 10:01 perckor,vagy hajnal 2kor orditottak a gyerekek
Mindenki abban a hiszemben van, hogy este tízig lehet mértéktelenül zajongani. Nagy tévedés. Nincs már idő korlát. Az indokolatlan zajkeltés a nap bármely időszakában szabálysértés.
A 218/1999.Korm.r. 6. §-a konkrétan leír mindent.
20:24 jól irja
bár engem hajnal 2kor költött fel s szomszéd eleinte,közös képviselő kezembe adott egy papirt,hogy csendháboritásért délután 2kor is feljelenthetem ha nem jelenti be előre,h zaj lesz pl felujitás miatt.
sokadik kérés után rájuk hivtam a rendőrséget,30ezerre büntették
kérdeztem a rendőrt,mi van ha este 8kor van ugyanez,azt mondta hogy nem számit,ugyanigy járnak el
azóta kuss van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!