Temetésen szokott lenni zene?
Figyelt kérdés
YouTube-on több videó kommentjeinél is olvastam, hogy ezt írták: "Azt szeretném, majd, hogy ez a zene szóljon a temetésemen."
Voltam már temetésen, de nem emlékszem, hogy lett volna zene.
2011. febr. 21. 16:21
1/15 anonim válasza:
Szokott. Általában a ravatalozóban, és addig, amíg nem kezdődik el a szertartás. De van olyan is, aki kimondottan kéri, hogy a beszéd alatt szóljon, vagy mondjuk egy konkrét számot játszanak le.
2/15 anonim válasza:
Amikor a legjobb barátom meghalt, mikor tették bele a kriptába azalatt szólt a kedvenc zenéje(vagyis a közös zenénénk).
3/15 anonim válasza:
Szokott. Rengeteg temetésen voltam már ((:, mindegyiken volt.
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
Amiken én voltam,ott mindig volt zene,szolid érzelmes,siratós hangulatú háttérzenék voltak ének nélkül többnyire,és nem mulatós,nem rock,és nem technó.
(Én az enyémre egyáltalán nem szeretnék zenét)
7/15 anonim válasza:
Ez is tök jó temetésre,és gyakran szokott lenni: http://www.youtube.com/watch?v=7Jwc9-qibG4
8/15 anonim válasza:
Igen, Fedde Le Grand, Laidback Luke, igazábol mindegy csak ütős legyen!
9/15 anonim válasza:
Ne olyan zenét képzelj amit a discóban is nyomatnak,hanem lágy,síratos zene szól..sajnos...édesanyámén is volt..bár ne lett volna szükség rá..
10/15 anonim válasza:
Igen,mindig van zene.A szertartás kezdetéig is,és amikor viszik ki a koporsót,akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!