Panellakásban felettünk ordítozás, bömbölő zene, buli stb. Háromnegyed 8-tól. Két kisfiam nem tud aludni. Mit csináljunk?
Vannak kekec emberek, szemét szomszédok, unatkozó, rosszindulatú nyanyák, persze, hogy vannak. Nekem is volt olyan szomszédom, aki kib--ból állandóan minden vasárnap délután teljesen váratlanul KETTŐ lyukat fúrt a falba. Soha máskor, csak vasárnap délután, akkor, amikor mindenki pihengetett volna. Én is. Ez sem ugyanolyan súllyal esik a latba, mint amikor valaki megveszi az új szekrénysort és össze kell raknia.
Az pedig végképp nem ugyanaz, amikor egy kisgyerek nem tud aludni, nem alakulhat ki a saját bioritmusa, mert egy mellette/fölötte/alatta levő lakásban néhány kontrollvesztett, önző kis hülye, aki végre kiszabadult anyuka-apuka fészkéből és nem néz se Istent, sem embert dübörög éjjel-nappal.
Rendőrség, feljelentés és jónapot! Ha valaki nem húzza meg magának a határait, akkor majd meghúzza más neki. És nem kell feltétlenül összeveszi vele. Ha szép szóból, késérből nem ért, akkor majd a rendőrök szépen elbeszélgetnek a búrájukkal. És nem kell félni! Ha másnap is ezt teszik, másnap is ki lehet hívni a rendőröket, meg harmadnap is. Már másnap akkora bírságot kanak a nyakukba, hogy apuka fizetheti egy darabig.
Na ezért nem mennék én panelba. Isten óvjon ilyen szomszédoktól.
Ha valakinek gyereke lesz, akkor jóformán évekig nem tudsz pihenni. Na tudod kinek kell ez..
nah ezt jól csináltad kedves kérdező, pontosan ez a megoldás, nem szabad annyiban hagyni, hogy "egyszer majd csak abbahagyják, stb..." mert nem fogják, saját tapasztalat... én is tűrtem sokáig, másfél éven át totál eredménytelenül, majd egyszer kihívtam a yardot, és többé nem volt zajongás... egy csuda! xD
(pedig ez nem panel, hanem új építésű társasház, amolyan lakóparki... ellenben korábbi panellakásunkban soha semmi zaj nem hallatszott át, pedig laktak felettünk kisgyermekesek, mellettünk fiatalok, stb... hát én álmomban nem hittem volna, hogy majd pont itt fog... és de.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!