Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Panellakásban felettünk...

Panellakásban felettünk ordítozás, bömbölő zene, buli stb. Háromnegyed 8-tól. Két kisfiam nem tud aludni. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 20:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ilyen van mindenhol, ha tulajdonos lennél akkor is ez lenne a helyzet! De ezért senkit nem fog kirakni egy tulajdonos sem, ezek nem olyan dolgok mint amit a kérdező felhozott. Nem tudom miért kell lepontozgatni, mikor igen is ki rakják azokat a bérlőket akikkel probléma van, de nem olyan mint amit felhoztál...
2011. szept. 24. 21:07
 32/37 anonim ***** válasza:
31%

Vannak kekec emberek, szemét szomszédok, unatkozó, rosszindulatú nyanyák, persze, hogy vannak. Nekem is volt olyan szomszédom, aki kib--ból állandóan minden vasárnap délután teljesen váratlanul KETTŐ lyukat fúrt a falba. Soha máskor, csak vasárnap délután, akkor, amikor mindenki pihengetett volna. Én is. Ez sem ugyanolyan súllyal esik a latba, mint amikor valaki megveszi az új szekrénysort és össze kell raknia.

Az pedig végképp nem ugyanaz, amikor egy kisgyerek nem tud aludni, nem alakulhat ki a saját bioritmusa, mert egy mellette/fölötte/alatta levő lakásban néhány kontrollvesztett, önző kis hülye, aki végre kiszabadult anyuka-apuka fészkéből és nem néz se Istent, sem embert dübörög éjjel-nappal.

Rendőrség, feljelentés és jónapot! Ha valaki nem húzza meg magának a határait, akkor majd meghúzza más neki. És nem kell feltétlenül összeveszi vele. Ha szép szóból, késérből nem ért, akkor majd a rendőrök szépen elbeszélgetnek a búrájukkal. És nem kell félni! Ha másnap is ezt teszik, másnap is ki lehet hívni a rendőröket, meg harmadnap is. Már másnap akkora bírságot kanak a nyakukba, hogy apuka fizetheti egy darabig.

2011. szept. 24. 21:08
 33/37 anonim ***** válasza:
34%
Amikor mi albérletbe költöztünk, felettünk folyamatosan mostak.. Volt 2 felnőtt meg 2 gyerek(bár sose láttuk őket) és komolyan egész nap mostak.. Néztünk filmet, este 11fele már be-be aludtunk és arra riadunk fel, hogy mosnak. Nem tudom, mi a p*csát kell állandóan mosni 4 személyre, mert 2 gyerek nem hiszem, hogy ennyit koszol, de szerintünk egyesével mosták ki a ruhákat.. és mivel felettünk voltak, a szomszédjaik valamiért sosem hallották, mi meg fogjuk be a pofánkat, mivel "kis hülye egyetemista albérlők" vagyunk.. mondjuk nem is egyetemre jártunk, na mind1. Meg eleve ez a lenézés ami abba a házba ment.. Pedig mi kb. 3x csináltunk "bulit" de az is úgy volt, hogy előtte a 2 szomszédtól megkérdeztük, és mondtuk, hogyha áthallatszik a zene, nyugodtan szóljanak, meg meg is adtuk mindhármunk telefonszámát.. Sose volt semmi bajuk velünk, de mégis útáltak minket, amiért szóltunk a mosoda-család miatt..:S
2011. szept. 24. 21:16
 34/37 anonim ***** válasza:
66%
Ti ugyanúgy szólhattattok volna a rendőrségnek este 10 után, hogy a mosás zaja miatt nem tudtok aludni.
2011. szept. 24. 21:26
 35/37 anonim ***** válasza:
91%

Na ezért nem mennék én panelba. Isten óvjon ilyen szomszédoktól.

Ha valakinek gyereke lesz, akkor jóformán évekig nem tudsz pihenni. Na tudod kinek kell ez..

2011. szept. 25. 14:01
 36/37 A kérdező kommentje:
Hajnal 3kor mivel a szép szó előtte 2x nem segített rendőrt hívtam. Majdnem rájuk kellett törni az ajtót. Bírságot kaptak, azóta kuss van! Am. gyermeket is lehet kulturáltan nevelni! Enyémek este 8-tól reggel 7-ig alszanak. Ha megborul a rend este CSENDES JÁTÉK van! Halk tévé reggel is rudival, nincs ordítás. Azt nem tudom kivédeni ha sír mert beteg, de mielöbb vigasztalom. Vagy az orrszívás esetenként hangos de az meg 2perc. Felnőtt is köhögi végig az éjjelt nem? De erről nem tehetünk. Viszont a szándékos vagy felelőtlen zajolás illetve a gyermekek, állatok elhanyagolása ami szintén zajjal jár nagyon irritál. Kszi mindenkinek!
2011. szept. 26. 20:01
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

nah ezt jól csináltad kedves kérdező, pontosan ez a megoldás, nem szabad annyiban hagyni, hogy "egyszer majd csak abbahagyják, stb..." mert nem fogják, saját tapasztalat... én is tűrtem sokáig, másfél éven át totál eredménytelenül, majd egyszer kihívtam a yardot, és többé nem volt zajongás... egy csuda! xD

(pedig ez nem panel, hanem új építésű társasház, amolyan lakóparki... ellenben korábbi panellakásunkban soha semmi zaj nem hallatszott át, pedig laktak felettünk kisgyermekesek, mellettünk fiatalok, stb... hát én álmomban nem hittem volna, hogy majd pont itt fog... és de.)

2013. máj. 22. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!