Elengednétek a gyereketeket a nyári szünetre a nagyszülőkhöz, ha ilyenek lennének a körülmények?
En elengednem, de csak 1-2 hetig max. Nem lenne baja, szerintem a gyereknek ennyi ido alatt. En is voltam nagyszuloknel es megtanultam az ottani szabalyokat, amit elvartak tolem. Ha haza mentem akkor, vissza formalodtam :))
Amugy en is engedem a lanyom az ex anyosomhoz, es eleg gyakran, (igaz mi egy varosba lakunk) es nem sok idore (csak 2-3 napra) de nem valtozik meg a gyerek iranyunkba.
Ne aggodj!
32/N
1-2hét nem árthat.
Egy 5 éves gyerek már nagyon jól tudja kezelni, hogy "más hely, más szabályok", nem is árt neki, ha tudatosul benne, hogy máshol másképp élnek az emberek.
Ne bolondozz, 1-2 hét alatt egy 5 éves gyerek nem fog elhízni. Ha ki is kerekedik, 1 hét alatt visszanyúlik, semmi baja nem lesz tőle, rá nem szokik csak megtanulja, hogy ilyen is van. (Lehet, hogy nem is ízlene neki)
2 hétre elengedném, meglátogatnám, és ha van kedve maradni, akkor még engedném. Ahogy a 06:43-as válaszoló is írta :)
Kicsit talán túlfélted ezzel az elhízással (vagy egy jó kifogás, hogy miért ne engedd hosszú időre, biztos neked is hiányozna a kisfiad :)). Ha bármi lehetőség van rohangálni, bicajozni, akkor hamar lemozogja. A gyorséttermekben meg nem pacalpörkölt van, és megkérheted, hogy naponta legalább egy alkalommal a kicsi pl. salátát kapjon. A más környezet meg segít neki különválasztani, hogy ott mások a szokások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!