Elengednétek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A szüleim nem akarnak elengedni barátokkal pestre (busszal). Állandóan azt hajtogatják, hogy milyen veszélyes stb. Szerintetek ez rendjén van? Alig engednek valamerre, pedig nem tartom magamat megbízhatatlannak.
14/L
Az is elég, ha a többi emberben nem bíznak.
Kevés, hogy te vigyázol magadra.
Nem mindegy, hogy honnan mennétek, hányan és kikkel, esetleg őket ismerik-e.
Lehet, hogy most nagy divat ennyi idősen csavarogni szülők nélkül össze-vissza, de mikor én voltam 14, örültem, ha átmehettem a szomszéd városba. :)) Pedig akkor még jobb volt a közbiztonság is, nem ütöttek le a sarkon 20 forintért, nem voltak randidrogok, és nem keféltek az ennyi idős fiatalok fűvel-fával, de megértettem, hogy féltenek.
egyáltalán nem. 90ezer feletti lakosságú városokba már bizony rengeteg rosszarcú ember van, és el lehet tévedni
amúgy is most hallani a legtöbb rablásról
engem sem engednek el pestre az egyik barátnőmmel :(
14/L
Én a szüleimmel sétáltam pesten és végigmenve az utcán ha 10 rosszarcal nem találkoztam akkor egyel se.
Nekem pest nagyon nem szimpi.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!