Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kiszúrás lenne ez az...

Tényleg kiszúrás lenne ez az iker babákkal?

Figyelt kérdés

Július közepére várjuk az iker lányainkat. Beleszerettem az alábbi nevekbe: Eija és Egberta

Nem tudok nekik már mást elképzelni. Tényleg ennyire szörnyű nevek?? A család teljesen leszólta... :(

2014. jún. 28. 19:49
 61/95 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántjuk a családodat, kedves kérdező, mi csak a kérdésre válaszoltunk. És senki sem mondta, hogy nevezd Erzsinek a gyereked, sőt egy csomó olyan nevet felajánlottunk, ami E betűs és különleges is.

Ha nem fogadod el a válaszokat, akkor a kérdés kiírása fölösleges volt.

2014. jún. 29. 10:18
 62/95 A kérdező kommentje:
Nem volt szó szépségversenyről. A nevekről beszéltem. Olyan formában írod, ahogy akarod. 3 Egyforma nevű kolléganőm volt, Haley, Haylee és Haleigh. Ugyanaz a név, tetszés szerint. Itt meg kb csak egy listából választhatok, amit mindenki lefikáz.
2014. jún. 29. 10:22
 63/95 anonim ***** válasza:
80%

Minek írtad ki a kérdést, ha nem vagy hajlandó szembesülni a véleményekkel?

Igen, nekünk nem tetszik, de erre te voltál kiváncsi. Azt gondoltad, hogy itt majd mindenki a te pártodon fog állni? Mindenkinek van egy szubjektív véleménye és ezt jó lenne tiszteletben tartani. Ha meg magasról teszel arra, amiket írunk, akkor mondd azt, hogy ígyis-úgyis ez lesz a lányok neve és kész.

2014. jún. 29. 10:27
 64/95 anonim ***** válasza:
42%

Én mar egyszer jol le lettem pontot a, szinte felek véleményt alkotni...vagy megsem.

Lehet, hogy nem mindennaposak ezek a nevek, de egy Varga vezetéknév melle részemről nem is tudok mondjuk egy Esztert, Rékát elképzelni. Egy csoporton, osztályon belul is előfordulhat, hogy lesz Varga Eszter 1,2, akkor meg az lesz a gond, hogy o mert a kettes, vagy akar mert az egyes. Nekem átlagos a keresztnevem, a vezeteknevem viszont eleg egyedi, mindenki rokonunk, aki ezzel a vezetéknévvel él, és ezzel a keresztnévvel én vagyok az egyetlen. Nyilván altalanos iskolában sok csúfolódás ert, Mindaddig, mig ra nem jottem, hogy amig felveszem, abba sem fogják hagyni..,próbáltam figyelmen kívül hagyni, es abba is maradt. Raadasul kitűnő tanulokrnt amúgy sem izgatott annyira, hogy mit momdogatnak a bukdacsolok. Felnőttként pedig élvezem azt az előnyt (mig nem leszek tolvaj, hazug, csaló, stb), hogy ha valaki egyszer veletlen Megjegyezte a nevem, biztos, hogy nem is felejti el.

Nyilván egy nevnel az is számít, hogy hol éltek, es nem csak az ország, de a város is. Kis faluban pl Nehogy megprobald ezeket a neveket adni, jobban fognak csámcsogni rajta, rosszabb stílusban, mint itt a kommentelők.

Én tovabbra is azt mondom, hogy Nektek kell merlegelni, es sajat szmpontok alapján nevet választani.

2014. jún. 29. 10:39
 65/95 A kérdező kommentje:
Mint már mondtam, én is Eszter vagyok. Utálom a nevem, mert uniszex hangzású. A Réka nekem elcsépelt és rideg, kemény hangzású. Ezért is kértem segítséget. Az usában nem lett volna kérdés az ikrek neve, de itt hónapok óta ezen megy a vita.
2014. jún. 29. 10:59
 66/95 anonim ***** válasza:
83%

Akkor vidd ki azt a drága értelmiségi feneked vissza, ha nem tetszik, hogy itthon nem lehet akármi a gyerek neve. Így is van elég sok borzalmas anyakönyvezhető név.

20 év múlva ha találkozok ilyen nevű lányokkal, akkor legalább tudni fogom, hogy ők azok, valóban egyediek lesznek.

2014. jún. 29. 11:27
 67/95 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező: Szerinted csak az Eszter és a Réka női nevek léteznek a te agyszüleményeiden kívül? Megsúgom, hogy nem. Nem igaz, hogy pl. ezek közül sem tudsz normális, embernek való nevet választani: [link]

Ezek magyar eredetű nevek, de itt is találsz normális, nem ilyen rosszul hangzó, rossz képeket felidéző neveket: [link]

Amit írtál akkor is förmedvény.

Egberta = házsártos ronda leszbi

Eija = beszédhibás ovis

2014. jún. 29. 11:31
 68/95 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy sem értem, hogy mi köze ennek az egésznek ahhoz, hogy értelmiséginek mondod magad. Tudod, a diplomával nem osztanak észt.
2014. jún. 29. 11:31
 69/95 anonim ***** válasza:
80%

Akkor menj vissza az USA-ba a többi "értelmiségihez" és legyél boldog!

Ezek a nevek szörnyűek.

2014. jún. 29. 11:37
 70/95 anonim ***** válasza:
E-betűs kell neki. Mondjuk nekem az Éda tetszik, ami azt jelenti, hogy nemes, boldog, szerencsés. Én az édes-re asszociálok róla. De pl. az Elena, Ekaterina, Elina, Enna, Estella, Evelina is szép szerintem, és különleges. Én egy olyan nőt sem ismerek, akinek ilyen neve lenne. Ahhoz, hogy különleges legyen, nem kell a legrondább nevet választani.
2014. jún. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.