Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kiszúrás lenne ez az...

Tényleg kiszúrás lenne ez az iker babákkal?

Figyelt kérdés

Július közepére várjuk az iker lányainkat. Beleszerettem az alábbi nevekbe: Eija és Egberta

Nem tudok nekik már mást elképzelni. Tényleg ennyire szörnyű nevek?? A család teljesen leszólta... :(

2014. jún. 28. 19:49
 31/95 anonim ***** válasza:
80%
ha neked ez a kemény csufolodás -béka répa- komoly lelkisérülést okozott...hát nem is tudom.. te még h.ülyébb vagy, mint a kérdezö.
2014. jún. 28. 21:19
 32/95 anonim ***** válasza:
80%

16-os, azok a szülök sem százasok. Miért adják ugyanazt a nevet a gyereküknek? Na, mindegy, ők tudják.

Ella, Eliána, Elion, Eleonóra, Erna, Elena... annyi sok szép név van, miért kell kiszúrni velük? Ezzel csak megkeseríted az életüket.

A másodikról nekem is a Dagobert jutott eszembe, amúgy.

2014. jún. 28. 21:20
 33/95 anonim ***** válasza:
55%

Emelie, Evita, Emma, Evelina, Eliza,Emily,Eleanor, Eivor.Nem tudom lehet e oket anyakonyveztetni Mo-on de kulonleges es szep nevek sztem.

Az Egberta borzalmas ki se tudja majd mondani majd sokaig.Nekem egy oreganyo jut rola eszembe 100 evvel ezelottrol egyaltalan nem egy kislanynak valo de felnottnek se...

2014. jún. 28. 21:22
 34/95 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, ne szúrj ki a gyerekeiddel!!! Így is elég különlegesek lesznek, mert ikrek. Nekem mondjuk közel sincs ennyire különleges nevem, de így is még közel a 30-hoz is állandóan magyarázkodás a bemutatkozás! Tudod mit? Utálom hogy egy laza bemutatkozás is legalább 5 perc mire megértik a nevemet... Arról meg szó se essen, hogy ovitól-egyetemig cikiztek és kaptam a (szerintük) frappánsabbnál-frappánsabb beceneveket....
2014. jún. 28. 21:24
 35/95 anonim ***** válasza:
0%

Eugenia vagy Emira mitol lenne különb? Es mert pontozzatok le azt, akinek veletlen tetszenek az anyuka által választott nevek? A kérdés az volt, hogy kiszúrás -e ez a babakkal. Nyilván van, aki szerint igen, van, aki szerint nem, a maga nemében mindket valasz hasznos, meg a tetszes-nemtetszés aránya is látható. Majd kiirok egy kérdést, hogy finom-e a kapor, s jol lepontozom aki igennel mer válaszolni!

Hogy ne teljesen offoljak, a kérdésre is válaszolok. A neve bármi is, ha Nektek tetszik, es szeretettel tudjatok a neveket is hasznalni, nem lesz semmibol gond.

A Réka pártiaknak meg uzennem, hogy ha a nev tulaja kicsit is olyan, a Réka béka az első csúfolódás, ami adja magát. De minden névre lehet kitalálni valamit, ha olyan a közösség, es olyan a gyerek, hogy akarjak csúfolni...

2014. jún. 28. 21:24
 36/95 anonim ***** válasza:
63%

Ha már így ki akarsz szúrni a saját gyerekeiddel, akkor legyenek Emese és Enese. :)

Eija és Egberta? Borzalmas.

Edda, Edna, Edvina, Elektra, Elenor, Elina, Elke, Emina, Enna, Erina, Ernella.

Most látom: az MTA listáján tetejében egymás után szerepelnek. Véletlen????

2014. jún. 28. 21:27
 37/95 anonim ***** válasza:
34%
Legyen Edad meg Elektra!!! A kereszt szülők is megvannak és hátha követik őket a pályákon! :D
2014. jún. 28. 21:33
 38/95 anonim ***** válasza:
13%
Te barom , ironikus voltam .:D
2014. jún. 28. 21:35
 39/95 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne hasonlítsuk már össze a Réka meg az Eija nevek csúfolását. A gyerekek gonoszak, ha úgy van bárkinek adnak gúnynevet, akár külső alapján. Viszont ilyen névvel mint az Ejia lehet felnőttként sem fogják komolyan venni, mert szó szerint fura, szokatlan. Míg egy "egyszerű" Réka pl, teljesen normális, senki nem fog rajta fenn akadni.
2014. jún. 28. 21:42
 40/95 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőről nekem is az jut eszembe, hogy beszédhibás a lány, és nem tudja kimondani a saját nevét, a másodikról meg valami házsártos ronda nő jut az eszembe, bocs, de ez az igazság. És ne a nevük miatt legyenek különlegesek, hanem a személyiségük, a teljesítményük alapján.
2014. jún. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!