Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kiszúrás lenne ez az...

Tényleg kiszúrás lenne ez az iker babákkal?

Figyelt kérdés

Július közepére várjuk az iker lányainkat. Beleszerettem az alábbi nevekbe: Eija és Egberta

Nem tudok nekik már mást elképzelni. Tényleg ennyire szörnyű nevek?? A család teljesen leszólta... :(

2014. jún. 28. 19:49
 41/95 anonim ***** válasza:
100%

Az Eijáról egy ilyen őserdei őstánc jutott eszembe: eija-eijaaa-eijaaaeijaaa-eijaa. Totálisan átjön, talán még az eső is eleredne.

Nem szereted szegény lányaidat hogy ilyen nevekkel akarod őket megátkozni?

2014. jún. 28. 21:46
 42/95 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő borzalmas. A férjed belement ebbe a hülyeségbe?
2014. jún. 28. 21:48
 43/95 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező biztos nem tud más értéket átadni a gyerekeinek, csak a nevüket. Nem ettől lesz különleges az ember. Szerintem fontold még meg.
2014. jún. 28. 21:50
 44/95 anonim ***** válasza:
95%
akinek túl átlagos a neve az később a gyerekének pont ezért akar különlegeset,de figyeld meg kérdező a te gyerekeid meg pont ezért fognak az unokáidnak hóót átlagos nevet választani:P
2014. jún. 28. 21:55
 45/95 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is kiszúrás. Nem azért, mert nekem nem tetszik, hanem mert nem szokványos nevek, úgy értem, hogy a csengésük sem szép. Ez mellett már igazán mellékes a vez.név, mert borzalmasak. Az első még csak csak, úgy ahogy elmegy, de az Egberta.. Szegény kislány.
2014. jún. 28. 22:01
 46/95 anonim ***** válasza:
79%

37 hetes vagyok, eddig úgy volt, hogy Sára lesz, de amiket írtál azok olyan borzalmasan megtetszettek, hogy azt hiszem azokból fogok választani.:D Csak nem tudok dönteni a kettő közül. Talán maradok a két keresztnévnél, pedig nem vagyok két név párti.:D

Komolyra fordítva a szót, készülj fel, hogy már a szülőszobán is rajtad fognak röhögni. Később meg szegény lányaidon...

2014. jún. 28. 22:35
 47/95 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ezek nevek?
2014. jún. 28. 23:07
 48/95 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek első dolguk lesz átkereszteltetni/átkeresztelni magukat. Főleg, ha csak te akarod az egész családból. Nem kérek lepontozást, bár úgyis kapok emiatt, de könyörgöm, elgondolkoztál már a két kicsi életén? Képzeld el, ahogy feleléshez hívják őket, vagy akármi...
2014. jún. 28. 23:13
 49/95 anonim ***** válasza:
82%

Erika és Eszter? Eleonóra és Emese? Emma és Evelin? Edit és Elektra? Emőke és Emília? Elza és Evelin?

Most hirtelen ennyi, de az a kettő, amit te kitaláltál, hát ne haragudj, borzasztóak, a gyerekeiddel fogsz kiszúrni? Az Eija az milyen név????

2014. jún. 28. 23:14
 50/95 anonim ***** válasza:
100%
Eija? kiejtve ejja? mert máshogy nem bírom kimondani, pedig hidd el, hogy pár perce próbálkozom. egy fantáziadús fiúcska majd megkérdezi, hogy mikor ejjakulálhat??? bocsánat, de nekem ez is eszembe jutott, mikor kimondtam...
2014. jún. 28. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!