Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kiszúrás lenne ez az...

Tényleg kiszúrás lenne ez az iker babákkal?

Figyelt kérdés

Július közepére várjuk az iker lányainkat. Beleszerettem az alábbi nevekbe: Eija és Egberta

Nem tudok nekik már mást elképzelni. Tényleg ennyire szörnyű nevek?? A család teljesen leszólta... :(

2014. jún. 28. 19:49
 21/95 anonim ***** válasza:
67%
A Roland mitől lenne kisebbségi név? Persze szubjektív hogy kinek szép kinek nem, de szerintem teljesen átlagos. Az rendben van hogy legyen különleges, és nőies, de hidd el ebben semmi nőies sincs. Ahogy előttem írták az Eija mint valami kisgyerek gagyogása, a másik meg valami mesefigura max. Akkor már legyen Aida vagy Leila :) Azok se épp tucat nevek, de legalább lejön belőle, hogy lány a viselője. Persze ez csak az én véleményem, mindenki úgy nevezi el a gyerekét ahogy akarja.
2014. jún. 28. 20:41
 22/95 anonim ***** válasza:
88%

Az elsőt kimondani sem tudom, a második pedig kemény, kellemetlen hangzású.

Az még hagyján, hogy az egész gyerekkoruk azzal fog telni, hogy szekálják őket... Egyszerűbb nevekkel is megtalálják a gyerekek a módját a bántásnak. De felnőtt korban sem éppen előnyös. Ha valaki nekem így mutatkozna be, minimum kétszer rákérdeznék, hogy most akkor mi is a neve. Főleg az Eijánál. Egyszerű vezetékmellé nem való ilyen extravagáns keresztnév, ami ráadásul eléggé magyartalan is. Szerencsétlen párodnak van beleszólása egyáltalán, hogy milyen borzalmak mellett döntöttél?

2014. jún. 28. 20:42
 23/95 anonim ***** válasza:
79%
Szornyu nevek, es az oviban, iskolaban szenne fogjak egetni oket ezekkel a nevekkel.
2014. jún. 28. 20:43
 24/95 anonim ***** válasza:
83%

Hagyjátok ez egy ostoba nő aki azt hajtogatja hogy márpedig ez szép név, mondhattok akármit ő már elhatározta:

kedves kérdező- Eija szőrnyen hangzik és leírva sem szép Egbertáról meg a tojás jut eszembe-egyik sem hangzik szép női névnek kiejteni és leírni is szörnyű amúgy ne aszerint válassz nevet hogy neked mi tetszik,ilyenkor gondolni kell a gyerekre is.Legyen különleges neve oké de nem kell túlzásba esni.

2014. jún. 28. 20:49
 25/95 anonim ***** válasza:
44%
na akkor írok pár nevet e-vel: Erzsébet, Eszter, Ella, Eliza(bet), Enikő, Eugénia, Evelin, Edina, Edit, Emese,
2014. jún. 28. 21:02
 26/95 anonim ***** válasza:
71%

Nekem sajnos egyik sem tetszik. Az Egbertáról Dagobert bácsi, az Eijáról egy raccsoló ember jut az eszembe. Sajnálom.

Mit szólsz ezekhez?: Elina, Emília, Elza, Emíra

Szerintem nem gyakori nvej, különlegesek, mégsem furcsák.

Gondold meg:)

2014. jún. 28. 21:02
 27/95 anonim ***** válasza:
74%
borzasztoak ezek a nevek :-O szerencsétlen gyerekek..mindenképp e-betüs nevet szeretnél...jesszusom..kérdezö te se vagy tiszta fialás. vargáék bediliztek...
2014. jún. 28. 21:14
 28/95 anonim ***** válasza:
85%
és valoban arabos beütésü nevek...
2014. jún. 28. 21:15
 29/95 anonim ***** válasza:
78%

Ejha - kapásból ez jutott eszembe róla.

Miért akarsz kiszúrni velük? Én biztosan nem köszöntem volna meg apáéknak, ha ilyen idióta nevet választanak, és amint tehetem megyek névváltoztatásra.

2014. jún. 28. 21:16
 30/95 anonim ***** válasza:
23%

Jaj mintha valami bun kovetne el a kerdezo. :D nevetseges...

A gyerekek egy sima, atlagos nevet is csufolnak, akkor mar nem tok mindegy? En Reka vagyok, gyerekkoromban voltam "repa", "beka". Egy eletre lelkiserulest okozott, hogy igy beceztek...komolyan. Nem a ti gyereketek viselne ezt a nevet, szoval meg felhaborodast sem ertem.

Nekem tetszenek kerdezo, sot meg az osmagyar nevek is. :)

2014. jún. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!