Szerintetek is igaza van a páromnak?
A párom szerint én egy trehány, lusta nő vagyok mert nem tartom rendbe a házat és az udvart. Könyörgöm van egy hat hónapos lányom, örülök ha megfőzök mire a párom a munkábol hazaér. A párom azt mondja nem kellene mindig anyámhoz rohangálni és akkor rendet tudnék otthon rakni. De egy kis kikapcsolodás nekem is jár. Nem? Arra is gondoltam, ha így folytatja a párom elhagyom és anyámhoz költözöm. Vagy mit tegyek? Szerintetek is én vagyok a hibás?
Előre is köszönöm a válaszokat.
A kert még oké. De azért a házban/lakásban rendet tudnál tartani.
Abban is igaza van, hogy nem kéne naponta az anyukádhoz járkálni. Kérd meg őt, hogy menjen hozzátok, és vigyázzon addig a kicsire, amíg te összekapod a lakást. Nem kell steril környezet, de azért alap dolgokat meg kéne tudnod csinálni. Arról nem is beszélve, hogy lassan elkezd majd mászni a földön, akkor mi lesz? Ha fél év után így gondolod, nem akarlak elkeseríteni, de ha nagyobb lesz a lányotok, még több okból fogtok nem egyetérteni. Mindig elköltözöl majd az anyukádhoz?
Kislányom nekem is sokat fenn volt éjjel, párom fél 3 körül itthon volt a munkából. Ha nem is naponta, de 2 naponta felsöpörtem, felmostam, hetente-kéthetente kitakarítottam a wc-t, mosogattam és mellette azért délután én is pihentem.
Mennyi idős vagy?
Úgy látom a válaszok elkanyarodtak afelé,ki hogyan csinálja a házimunkát(ami nagyon jó,mert legalább intő példa a kérdezőnek!).
Szóval,a kérdésre válaszolva:igen,igaza van a párodnak.
Elég nagy túlzás naponta átjárkálni anyukádhoz (meg nem mellesleg apósékhoz is),megérthetnék,hogy most a babára kell(ene) koncentrálni.....Azért elég vicces,hogy anyukád nem akar vigyázni a kicsire,de a társaságodat meg akarja és nem zavarja,hogy úszik a háztartásod...Igen,persze,jár a pihenés neked,csak sajnos a babát (meg a háztartást) nem érdekli.
Aki szeretne titeket látni,az jöjjön el,nehogy már ti ugráljatok pici babával.Ezeket a nagy látogatásokat meg szüntessétek be (vagy ritkítsátok meg).Persze hogy a baba rosszul alszik és sír,ilyen menetrend mellett,amit írtál :D (11kor alszik el?!?!?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!