Szerintetek sem érdemlek meg ennyi *luxust*? Igaza van a páromnak?
Sziasztok!
Szeretnék venni magamnak egy elég drága arckrémet. Arcbarnító, Dior és kb. 9000FT. Tudom elég drága, de már nagyon régóta sóvárgok utána.. a párom szabályosan megtiltotta, hogy megvegyem. Kérdezte mennyi, mondtam, hogy 9 ezer és teljesen kiütöttem a biztosítékot.. elkezdett kiabálni, hogy nem becsülöm a pénzt, minek kell nekem mindenféle fölösleges sz*rság, méregdrága kencefice, egyáltalán nem spórolok stb.
Saját keresetem van, dolgozom napi 9-10 órát. Tényleg nem érdemlem meg?
Mindig azzal jön, hogy mekkora szegénység van az országban, hogy sokaknak enni sincs mit, és akkor én meg ilyen hülyeségekre költöm el a pénzem.. (havonta kb. 10-15 ezret költök magamra).
Mindig azzal jön, hogy spórolnom kellene teljes erővel, mert nem tudhatom mi lesz holnap.. na de olyan áron, hogy mindent meg vonok magamtól?? Kinek van igaza?
Ha a saját fizetésedből veszed, akkor a te döntésed.
Érvelj neki azzal hogy megspórolod a kozmetikai kezeléseket meg a ráncfelvarrást :-)
Én nagyon sokáig úgy voltam hogy nem költök ilyenekre mert nem tud többet mint az olcsób. Hát egy fenét nem! Kaptam ajándékba egy Vichyt, azóta csak azt használom :-)
Néha az én férjem is csúnyán néz, de úgy gondolom hogy amíg nem a kajapénzt költöm erre addig belefér :-)
Az én párom is mindig balhézott, hogy méregdrága parfümöt használok (25-30 ezer/üveg), de én ebből nem engedek.
Nem élek nagylábon, megnézem, mire adom ki a pénzt, de van egy bizonyos szint, ami alá nem engedek menni. Ezért dolgozom, tanultam rengeteget, ennyi luxust megengedhetek magamnak, legyen ez az én rigolyám, hogy akármit nem fújok magamra.
Szerencsére mára már beletörődött és belátja, hogy ennél nagyobb hibám soha ne legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!