Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom tisztességtelen...

A lányom tisztességtelen munkákból akarja megteremteni magának a luxust, mit tegyek, hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
Egyetemista, de közben mindenféle modell munkát elvállal. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen gyönyörű lány, de félek, hogy előbb-utóbb meztelen fotózásokat is el fog vállalni. Én sajnos nem tudom őt támogatni olyan szinten, hogy tudjon kocsit venni stb, de megteszek minden tőlem telhetőt, hogy támogassam az alapvető dolgokban. Mondta, hogy egy ismerőse is elvállal minden fotózást és milyen jól keres, ezzel enyhén célzott rá, hogy talán Ő is szeretne élni ezzel. Én tudom, hogy milyen veszélyekbe kerülhet, fiatal szép lány, bármi rossz érheti, ha felelőtlenül cselekszik. Szeretném megóvni, de nem tudom, hogyan tudnék rá hatni. Esetleg keressek neki valami olyan munkát, ami modellkedéssel vagy hostesskedéssel kapcsolatos és sokat keresne, de megbízható? Mert én keresnék neki, csak ne vállaljon el semmi olyat, amiből baja lehet. Szerintetek hogyan cselekedjek?
2011. febr. 4. 19:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
25%
sajnos innen már csak 1 lépés a prostitúció:S
2011. febr. 4. 19:34
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
hát, szerintem nem sok mindent tudsz tenni, úgyis azt fog csinálni amit akar. persze megpróbálhatsz neki keresni egy jól kereső állást, de ha tetszik neki ez a könnyű pénz kereslet, akkor ennél fog maradni szerintem. semmiből sokat keresni nem rossz.
2011. febr. 4. 19:35
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
Ha újra kezdhetném és úgy tennék mint a lányod akkor ma már lenne házam,pénzem és nem egy albérletbe laknánk.Szó szerint okos a lányod ha kihasználja az adottságait, jobb lenne ha elmenne három műszakba gürizni egy gyárba??Tisztességes fizetése meg annak sincs, aki magasan képzett..amíg a lányod jól érzi magát és szereti azt amit csinál akkor hagy csinálja, ha okos akkor úgy is tudja mikor kel kiszállni.
2011. febr. 4. 19:35
 4/27 anonim ***** válasza:
76%
A lányod valószínűleg jópár lépéssel előrébb jár nálad. Amiről nem tudunk, az nem is fáj...
2011. febr. 4. 19:36
 5/27 anonim ***** válasza:
70%

szerintem hagyd.

úgysem egész életében fogja ezt csinálni.

teljesen érthető, ha valaki vágyik a jólétre, luxusra.

mindenki úgy teremti meg, ahogy tudja.

nem mindenki viszolyog a "tisztességtelen" munkáktól.

ettől még ugyanolyan tisztességes ember lehet, mint más.

2011. febr. 4. 19:37
 6/27 anonim ***** válasza:
75%
Tiltani nem szabad, akkor még rosszabb lenne. Szerintem kísérd el a munkáira, persze ha van lehetőséged. Kérd meg hogy tájékoztasson téged mindenről, mert ez a félelmed, és minél többet tudsz a munkájáról annál jobban megtudsz nyugodni. Nézzetek utána együtt a cégnek ahova éppen menne dolgozni stb...
2011. febr. 4. 19:37
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem, természetesen nem azt szeretném, hogy fizikai munkát vállaljon, és örülök, hogy jól érzi magát, de az utóbbi időben a megnyilvánulásaiból azt szűrtem le, hogy képes lenne beleugrani valami butaságba, csak mert "van, akinek bejöttek a dolgok a környezetében".
2011. febr. 4. 19:38
 8/27 anonim ***** válasza:
93%

A modellkedés és prostitúció egészen más, ne keverjük a szezont a fazonnal !

Ha sexel is pénzért, az már gáz, később megbánhatja, azt majd meg kell magyaráznia a gyerekeinek is ha lesz, ilyesmire hívd fel a figyelmét. Modellkedni hagynám, de a másik rengeteg veszélyt jelenthet számára, betegségek, emberrablás, kihasználás, érzelmi lesüllyedés stb...

Beszélj vele nyíltan ezekről a dolgokról !

2011. febr. 4. 19:39
 9/27 anonim ***** válasza:
38%

amúgy szerintem is okos a lányod. okos, hogy ki akar törni, és ehhez nem ráakaszkodik valakire, hanem önmaga munkájából, a saját erejéből küzdi fel magát.

egyik barátnőm barátnője minden hónapban 2 hetet Svájban tölt prostiként. nagyon jól keres.

sőt, a barátnőm elmesélte a sztorit a munkahelyén, eljutott a hír az egyik kolleganője húgához is, és most már ő is ki fog járni.

2011. febr. 4. 19:42
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most már mindegy. Ha nem alakult ki benne az, hogy ezt semmi pénzért nem teszi meg, most már nem fog kialakulni. Ne vadítsd el magadtól, ennyit theetsz, így még segíthetsz neki.
2011. febr. 4. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!