Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom tisztességtelen...

A lányom tisztességtelen munkákból akarja megteremteni magának a luxust, mit tegyek, hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
Egyetemista, de közben mindenféle modell munkát elvállal. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen gyönyörű lány, de félek, hogy előbb-utóbb meztelen fotózásokat is el fog vállalni. Én sajnos nem tudom őt támogatni olyan szinten, hogy tudjon kocsit venni stb, de megteszek minden tőlem telhetőt, hogy támogassam az alapvető dolgokban. Mondta, hogy egy ismerőse is elvállal minden fotózást és milyen jól keres, ezzel enyhén célzott rá, hogy talán Ő is szeretne élni ezzel. Én tudom, hogy milyen veszélyekbe kerülhet, fiatal szép lány, bármi rossz érheti, ha felelőtlenül cselekszik. Szeretném megóvni, de nem tudom, hogyan tudnék rá hatni. Esetleg keressek neki valami olyan munkát, ami modellkedéssel vagy hostesskedéssel kapcsolatos és sokat keresne, de megbízható? Mert én keresnék neki, csak ne vállaljon el semmi olyat, amiből baja lehet. Szerintetek hogyan cselekedjek?
2011. febr. 4. 19:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Csakis saját magának lehet az ellensége. Ha minden reggel bele mer nézni a tükörbe őszintén, akkor semmi gond. Te sem fogod tudni megállítani. A dolgok sorba jönnek...
2011. febr. 4. 22:58
 22/27 anonim ***** válasza:
69%

21:49

a munkaerőpiacon a túljelentkezés sokszoros, még a munkahelyek sorba becsődölnek..nem csak itt világszerte..a diploma nem sokat ér..mert duplán kell fizetnie utána a munkáltatónak, de ha nincs lehúzhatod magad a wcn..sok a diplomás munkanélküli, és a nőknek eleve nehezebb jól fizető munkához jutni...

a keresetek alacsonyak..az életszínvonalak..nah ezrre nem írok kritikát...

a pénz meg igenis boldogít..tudod menyivel jobb kocsival utazni, mint a metrón a drogosok és perverzek közt..ahol ráadásul évente ha egyszer fertőtlenítenek..igen ilyen világban élünk..ez van ma

2011. febr. 5. 01:15
 23/27 anonim ***** válasza:
45%
Örülj neki, huszonpár évesen meglesz mindene, és nem kell hitelt felvennie, utána már csak magát kell eltartania...
2011. febr. 5. 02:50
 24/27 anonim ***** válasza:
61%

így van, maximálisan egyetértek az utolsó két válaszolóval meg még azokkal, akik azt írták, jól teszi.

meglesz mindene, a szegénységtől nincs rosszabb, inkább légy rá büszke!

2011. febr. 5. 09:03
 25/27 anonim ***** válasza:
inkább csak arra hívd fel a figyelmét, hogy először ne luxusdolgokra költsön, legalábbis keveset, hanem inkább lakást vegyen, meg tegyen félre, aztán jöhet a luxus is.
2011. febr. 5. 09:04
 26/27 anonim ***** válasza:
54%
Nem ismerjük egymást, nincs okod, hogy bízz bennem, de leírom hátha segíthetek. 13 éves korom óta fotósok között mozgok, egy ideig én is dolgoztam fotósként. Ez úgy működik, mint egy droglabor. Először adnak nekik munkát, természetesen teljes ruházatban, semmi kihívó vagy kompromittáló fotó. Ezért rendszerint nem fizetnek valami sokat, aztán megcsillantják, hogy lenne egy sorozat, ahol fürdőruhában kéne pózolni, természetesen semmi kihívó póz. Ezt már egy kicsit magasabb áron kínálják a következő az, hogy egy távoli ország kis magazinja kéri, hogy kihívó fürdőruhába, fehérneműbe pózoló szép lányok képei kerüljenek be hozzájuk és egészen véletlen rá gondoltak. Természetesen megint magasabb összegért. Ezt olyan profin csinálják, hogy a lány nem veszi észre és már meztelenül pózol. A következő lépcső meg az, hogy a fotós ágyában van. Megéltem fotós oldalról...nem szép dolog, de így működik a lányok csak eszközök akiket úgy irányítunk, ahogy akarunk
2011. febr. 5. 10:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Szóval mindazok akik azt írjátok csinálja csak a tisztességtelen melót, majd ezt kívánjátok a lányotoknak is ? Vagy csak könnyű ezt mondani másnak ?
2011. febr. 5. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!