Szerintetek sem érdemlek meg ennyi *luxust*? Igaza van a páromnak?
Sziasztok!
Szeretnék venni magamnak egy elég drága arckrémet. Arcbarnító, Dior és kb. 9000FT. Tudom elég drága, de már nagyon régóta sóvárgok utána.. a párom szabályosan megtiltotta, hogy megvegyem. Kérdezte mennyi, mondtam, hogy 9 ezer és teljesen kiütöttem a biztosítékot.. elkezdett kiabálni, hogy nem becsülöm a pénzt, minek kell nekem mindenféle fölösleges sz*rság, méregdrága kencefice, egyáltalán nem spórolok stb.
Saját keresetem van, dolgozom napi 9-10 órát. Tényleg nem érdemlem meg?
Saját tapasztalatból mondom: előbb szerezz egy termékmintát, és próbáld ki, mert a márkanév ma már nem garancia.
Ha valóban úgy szuperál, mint ahogyan azt a neve alapján gondolná az ember, akkor...
köszönöm. üdv, a 19es.
ja, és ezt is pontozzátok le jól, csak azért mert a véleményem különbözik a tiétekétől, és kicsit más megvilágításba mertem helyezni a kérdést.
vegyétek meg a 100ezres krémet is, mert biztos jó, ha az Angelina Jolie olyat használ :P
abban egyet értek, h a saját pénzemet arra költöm, amire jól esik. igen, veszek magamnak hajhabot, kézkrémet, szép ruhát, fülbevalót. viszont ez már túlmutat azon a kérdésen.
itt már egy morális probléma van. ha kicsit gondolkodtok, akkor megértitek.
A morális probléma az, hogy azt hiszitek 10 ezer és kiadtok rá életetek során talán milliókat is szépen apránként aztán úgyis vén ráncos öregek lesztek szóval....ennyi.
Ráadásul ellustul a bőr, megadjátok neki azt amit ő magánka kéne aztán abbahagyjátok egyéb okok miatt és szarabbul néztek majd ki mint a macska feneke szarás után.
Gondolkozni kéne és nem a reklámokat bújni, meg olyanokat megkérdezni akik azzal foglalkoznak, hogy becsomagolják meg icipicit elkennek mikor a kezükben van a központi raktárban ;)
Ez igaz minden ilyen márkás szarra, de még egy Rossmannos Helia D-re is meg a többire is, úgyse veszitek észre ha egy kicsit hiányzik ;)
tegnapelőtt 09:28
ha már luxus kell a lelkednek, legalább haszna legyen, amit felsoroltál a krémen kívül annak van, egy "luxus" krémnek a boltból meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!