Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyit nem érdemlek meg, hogy legalább szóljon?
Figyelt kérdés
Kétszer randiztam egy sráccal. Úgy gondoltam, hogy mindketten nagyon jól éreztük magunkat egymással, hogy közös a szimpátia. Legutoljára meg is csókolt. És azóta már eltelt egy hét és nem keres. Én ezt nem értem tényleg. De annyit legalább nem érdemelnék meg, hogy közölje hogy ő már nem akar többet találkozni és elmondaná az okát. Nem ez lenne a normális? Ha már kétszer taliztunk és jól elvoltunk ennyit mondhatna sztem. Most tényleg nincs igazam?2012. okt. 3. 19:22
1/8 anonim válasza:
De igaza van.Csak sokan félnek elmondani mi a szitu,és kétségek között hagyják a másikat.
2/8 ASOT válasza:
te írtál neki? és nem válaszolt?
- ha igen akkor vége
- ha nem írtál de ő sem és eltelt az 1 hét akkor is vége.
(Magyarul lesz@rta h mit gondolsz)
3/8 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
ha még fiatalka a srác, lehet olyat játszik, h nem keres egy darabig, h felcsigázzon, aminek semmi értelme nincs, én tuti hagynám az ilyet
vagy bármi más ok, ha nem ez, de jogos
4/8 A kérdező kommentje:
Huszonéves, és hát komoly srácnak tűnik. De hát ezek után......Olyan szarul érzem magam. Mert úgy éreztem, hogy az érzés kölcsönös, minden jel arra utalt, de tényleg. Nem értem, hogy akkor mi történhetett. Én nem írtam neki, sztem neki kéne keresnie. De mivel letelt az egy hét, így ez már esélytelen. De olyan rosszul esik, legalább megmondaná, hogy mi van.........
2012. okt. 3. 19:33
5/8 ASOT válasza:
Túl nagy volt a részedről a fellángolás, és már túl előre gondolkodtál, nem szabad...csak nehéz megállni.
De ennek vége, és még időben.
Vigyázz kit engedsz legközelebb közel magadhoz....
6/8 tetro válasza:
Szerencse, hogy válópert nem kell beadni két találkozás után, meg a szüleidtől elnézést kérnie... Lányom, könyörgöm, kétszer találkoztatok, ennél a 4-6oson az ellenőrrel is több kapcsolatom van egy hónap alatt. Felejtsd el.
7/8 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van, de könnyű ezt mondani...Olyan szarul érzem magam........
2012. okt. 3. 19:38
8/8 anonim válasza:
nem szabad szarul érezned magad. Menj el más srácokkal randizgatni, ismerkedni. Gondolj arra, hogy ez az alak nem tudja, mit hagy(ott) ki ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!