Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a csaj legalább esélyt adjon nekem?
En is ilyen lany vagyok. Hidd el tudja, hogy tetszik neked, de pl. en is olyan vagyok, hogy ido kell, hogy megbizzak valakiben, meg ido kell ahhoz, hogy lassam komolyan akar tolem valamit es nem csak jatszik velem.
Nalam pl. azzal vagodott be egy fiu, hogy nagyon sokat beszelgetett velem, s nem tamadott rogton le a szerelmevel. Aztan egyre es egyre jobban bevezetett az eletebe es a maganeletebe es olyan dolgokat mondott el, amivel azt bizonyitotta valoban komoly szandekai vannak. Aztan utana neha elkisert a megalloba, s igy haladtunk tovabb es tovabb. Kesobb elhivott fagyizni es dumalni.
menj át hozzájuk.
lehetőleg akkor amikor otthon vannak a szülők is.
a lány teljesen zavarban lesz,ezért nem tudja majd hozni a rideg formát,a szülei meg odáig lesznek,hogy végre valaki ránéz a bereccsent lányukra.
mondhatod a szülőknek,hogy elviszed moziba,hogy-hogy nem mondta zsuzsika,és nevetsz.
szerintem ez elég merész és meglepő nyitás,amire reagálni kell,nem lehet figyelmen kívül hagyni.
hol írtam én,hogy csúnya?
amúgy meg én nem kezdenék ezzel a típussal.
ismertem néhány hasonlót és valóban volt okok ilyennek lenni,nemi erőszak áldozat,szívbeteg,uh nem.
unatkozni egyedül is tudok.
ha meg nem viszonoz semmilyen kedvességet érdeklődést,még minimális jó modorból sem teszi,az simán bunkóság is.
nem biztos hogy unalmas.
én sem "palizok" meg járok nagyon társaságba. viszont rengeteg könyvet olvasok, festek, úszok, sétálok a természetben, hangszeren játszok, varrok stb.
értelmesen használom fel az időm, attól még hogy nem vágyok farokra.
"bereccsent" miért? mert nem talált eddig olyat aki tetszik, akiben meg mer bízni mert mondjuk áruló, bunkó, genny emberekkel van körülvéve? lehet hogy ezért kerüli a társaságot, unja az olyanokat, akik szerint valaki "bereccsent" csak mert, nem képmutató, nem vigyorog olyan társaságban ahol mindenki azt támadja éppen hátba aki nincs ott/nem tud védekezni.
egyébként szerintem megutálna ha csak úgy szó nélkül beállítanál hozzá egy ilyen mozis szöveggel.
magamból indulok ki, én egyrészről be sem engedném a házba, ha pedig a szüleim mégis és ezt a szöveget lenyomná, hangosan megkérdezném hogy van képe hazudozni a szüleim jelenlétében mikor bottal se piszkálnám meg.
vagy valami hasonló
ha próbálkozni akarsz csak a lassú beszélgetéses megoldás jöhet szóba de ha kórosan paranoid vagy annyira nem akar pasizni hogy egy sztárnak se mondana igen-t akármennyire is tetszik neki, akkor veszett ügy.
Pár napig még fűtsed,de sokáig nelegyél csicska mert a csaj ezt élvezi.
Ha viszont majd meglát egy másikkal,vakarni fogja a fejét nekem elhiheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!