Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó csaj aki népszerű a suliba, vidám, közvetlen az emberekkel, van kisugárzása és nincs barátja, az ilyet vajon minden héten megdugják legalább egyszer?
nem egy nagy paraszt, inkább az életvidám, önbizalomteljes,bulizásban gazdag lányokhoz sorolnám
az arca szerintem nagyon cuki, olyan kislányos, a melle nem nagy, a segge sem nagy szám
jah miért csinál olyat néha hogy mikor rámköszön, akkor előtte már 5 mp-e néz, vagy csak szimplán rámmosolyog, jó lehet hogy túl sokat gondolkodom, de az a baj hogy most amúgy is elég pattanásos lett a pofám télre, de még így is sokszor azt csinálja
szóval itt vagyok, egy srác aki elégedett a külső adottságaival, de ezek az átmeneti arccsúfító gondok kérdőre vonnak, hogy mi a francért jönnék be neki egy ilyen népszerű,bulizós,vidám,kedves jófej,magabiztos,határozott csajnak?
jah és 17 éves
ha már így elnyújtottam a kérdésem ,érdekelne mit gondoltok
F :D:D
ezt nem lehet megmondani:) vannak olyan lányok akik minden hétvégén kolbásszal térnek nyugovóra, de ez a csajtól függ. van aki teljesen elítéli az ilyet, az h valaki népszerű, szép, nincs barátja nem is jelenti azt h a falu ribanca(v város, nem tudom honnan írsz)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!