Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, hogy ha randizol a pároddal, meghív valahová, és a csaj fizeti a részét?
19 éves vagyok a barátom 21. Már 4 hónapja járunk, komolyan gondoljuk a dolgokat.De kezd némi problémám lenni az udvarlásával.
Általában megbeszélt helyen,időpontban szoktunk találkozni kb 1 héten egyszer mert mind kettőnknek suli van. Olyankor beülünk valahová,meghív egy kólára, és elég sok időt eltöltünk ott egy kóla mellett.Kajázni soha nem hívott még meg, néha már kiugrik a szemem annyira éhes vagyok.Volt egy helyzet, mikor már annyira éhes voltam, és mondtam neki,hogy menjünk együnk valamit.Ott álltunk a hotdogos-nál és mondtam ,hogy vegye meg nekem, és elvette a pénzt. Szerintetek ez gáz? Mondjuk megértem,ha nincs pénze.Azt mondja nem akar a szüleitől kérni, szerintem nem lenne ciki ha a szüleitől kérne mert még tanuló, és nem dolgozott még sehol.
Meg volt egy olyan is, hogy megbeszéltük közösen ,hogy elmegyünk moziba. Én illendőségből mondtam,hogy fizetem én magamnak a részem,de pofára estem és elvette a pénzt.
Soha nem kaptam még csak úgy egy tábla csokit sem tőle :(
Nagyon szeretem a srácot, de szerintetek így kell udvarolni? Normális ez? Nincsenek nagy elvárásaim,nehogy azt higgyétek, nem vagyok olyan!
Egyaránt lányok és fiúk válaszát is várom. Fiúk főként a tiéteket ti is így csináljátok?
"Én illendőségből mondtam,hogy fizetem én magamnak a részem"
Ha ezt mondtad, hogy fizeted, akkor miért várod, hogy meghívjon?
Elég gáz mondjuk, ha semmit nem vesz ő meg.
Nem arról van szó, hogy úton-útfélen mindent neki kéne fizetni, de 1-1 alkalommal illene, hogy ő hívjon meg.
Én általában meg szoktam hívni a barátnőmet erre-arra, vagy mivel sokszor eszem nála a koliban, néha fizetem én a bevásárlásokat.
Én fiúként mindig felajánlom, h meghívom a lányt.
Ám az a lány aki ezt a az esetek nagyobb részében el is fogadja, nem komoly tényező nálam.
Igenis legyen tartása egy nőnek is.
Ez baromi gáz, semmi köze nincs az egyenjogúságnak a dologhoz. Vagy kedves első válaszoló, te is így udvarolsz/tál?
Illendő lenne néha-néha a fiúnak fizetni, ritkán a lány is fizethet, de egy normális pasinak kisülne a szeme ha a lánynak kelle fizetni (pl. az én pasimnak). Ha meg csaj kell neki kerítsen pénzt, és itt nem arról van szó,hogy hordozza a tenyerén, csak a minimális tiszteletet adja meg egy nőnek egy férfi
22/L
# 7
Első vagyok és köze van az egyenjoguságnak.
Tudod a leg idegesítőbb amikor kiabálják a nők,hogy egyenjoguság,de ugyan akkor elvárják,hogy te fizessél mindent meg engedd előre legyél udvarias meg nem ütünk meg nőt stb.
Most akkor vagy minden téren egyenjoguság van vagy sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!