Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedik egy csaj, ha egy fiutól csak barätságot akar? Ha kapcsolatot akar, mik az erre utaló jelek? 17f
Igazából szerintem elég éles a különbség. Nyilván én csak a magam példájáról beszélhetek, de ha csak haverként tekintek egy pasira, akkor jókat beszélgetek vele, akár elmegyünk ide-oda, de érezhető az az éles határ, hogy nem érintem meg folyton és valahogy megvan az a bizonyos "1 lépés távolság", ráadásul a csajok képesek elkottyintani a haverjuknak az aktuális kiszemeltjüket. :P
Aki meg tetszik, azzal másképp viselkedem. Néha átcsap a beszélgetés egy kis flörtbe, több a "véletlen" érintés, és az aprócska célozgatások, hogy bejön nekem.
De szerintem ez abszolút érezhető, ha valakivel beszélgetsz.
értem.tetszik egy lány,akivel együtt járok zene iskolába.mivel nem ismerjük egymást,csak köszönünk egymásnak-szia.ennyi.néhány ember szerint,tetszem a csajnak.
mikor két csoportra osztottak minket,én a szemközti suliba jártam zeneórákra 1 hónapot.Amikor ismét egy csoportba raktak minket,a folyosón váltottunk pár szót:
én:szia Enikő
ő:szia.hol voltál?
én:itt voltam veled szembe a másik iskolába..
ő:miért nem kiabáltál át,hogy szia itt vagyok,átugrottam volna beszélgetni egy kicsit:)) mondta mosolyogva..
--ezt én egy pici jelnek vettem,de lehet semmi nincs benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!