Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól már ribanc egy csaj ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól már ribanc egy csaj ha néhanapján bulikkor összejön fiúkkal, de kapcsolatot nem akar?

Figyelt kérdés
Összejön alatt csókot értek, és nem minden buliban csak néha. Persze egy buliba egy sráccal.
2010. aug. 6. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Az.
2010. aug. 6. 16:59
 2/12 anonim válasza:
35%
Nem. Csak az a lényeg hogy tudd a nevét.És a buli után még tartjátok a kapcsolatot?
2010. aug. 6. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
hát, azért nem kéne... nem ribanc, de afelé hajlik xd
2010. aug. 6. 17:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazából csalódáson kívül nem sok jutott nekem..úgyhogy arra gondoltam egy kicsit jó lenne kötelezettségek nélkül szórakozni. Persze, hogy tudom a nevét, de nem akarom vele tartani utána a kapcsolatot, nem akarok koppani ismét...
2010. aug. 6. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
A 17:03-asnak adok igazat.
2010. aug. 6. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem két dologba gondolj bele:

1. Olyan hírneved lesz rövid időn belül, hogy a normális fiúk messze elkerülnek.

2. Téged nagyon megbántottak, erre (esetleg) te is megbántasz egy-egy fiút, aki talán többet remél egy-két csóknál. A fiú majd csalódott lesz, és esetleg ő is hasonlóan kezd majd viselkedni... Ugye érted? Egymásnak adjátok veszitek a sz.art szép sorjában.

2010. aug. 6. 17:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Csókolózhatsz amennyit akarsz, attól még semmi nem leszel.

A baj csak az vele, hogy ha sokat csinálod ráunsz, és később amikor majd valóban élveznéd is, már nem fog örömet okozni.

2010. aug. 6. 17:17
 8/12 anonim válasza:
ribanc.
2010. aug. 6. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
tipikus ribanc csupa nagybetűvel, undorító 19/F
2010. aug. 6. 19:09
 10/12 A kérdező kommentje:

Okés. De tudjátok mit inkább leszel ribanc, mint az eddigi jó kislány, akit éppen tegnap is, mint általában mindig átba..tak.

Köszi a válaszokat mindenkinek.

2010. aug. 7. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!