Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szoktatok olyan fiúkkal szemezni akitől nem akartok semmit és nem is tetszik? (csak szívatjátok)
szoktatok fiúkat hülyíteni úgy hogy szemeztek vele mintha bejönne ,és ha igen miért ?mit csinálnátok ha a srácnak le esne hogy csak hülyítitek ?
tudjátok hogy úgyse megy oda hozzátok a fiú vagy azt várjátok hogy szemezés után oda menjen és elküldjétek?
miért csináljátok?
Én nem. egyszerűen nem tudok, nem érzek rá késztetést.
viszont egyik barátnőm csinálja, volt, hogy ketten ültünk orvosi rendelőbe és két teljesen ismeretlen sráccal kezdett szemezni, majd mosolyogva odaköszönt nekik. Én meg bámultam ki az ablakon:D
Nem szoktam de sok hülyegyerek azt hiszi hogy szemezek vele, ha véletlen belemászik a látóterembe és a másodperc egy tört részére ránézek.
Volt már ebből félreértésem, nem is kevés. Egy idegen srác még meg is várt, aztán számon kért,hogy miért nem akarok tőle semmit, ha szemeztem vele....
Komolyan.... nagyon sok gyökér él a világba akik azt hiszik hogyha rájuk néz egy lány akkor már azt jelenti hogy "szemezik vele".
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!