Miért van az, hogy ha egy pasi kövér, akkor ugyanúgy lehet népszerű, meg minden, ha egy csaj kövér, akkor meg már dögöljön meg?
Sokan szeretik a dagadt csajokat, nem tűnt fel?
Biztos hallottad már, hogy "nagy kofferbe jó pakolni..."
Ez épen ellenkezőleg van.
Gimnáziumi éveim alatt az osztályban és az ismerősi köreimben a kövér srácok egyikének sem volt nője,míg a kövér csajoknak volt már több pasijuk is(persze hozzá kell tennem ők sem voltak kapósak).
Hülyeség. A hozzáállásoddal van a baj. Addig, amig nem fogadod el magad, ugy sem fog összejönni semmi.
Ha elégedetlen vagy, kezdj el sportolni vagy valamit mozogni!
hát én megmondom neked
azért, mert egy férfi nem azzal foglalkozik, hogy van rajta akár 15 kg felesleg, nekik van humorérzékük, ki tudnak tűnni a tömegből a belső tulajdonságaik kiemelésével, míg mi nők, már akkor is visszavonulunk, ha 5 kg többlettel "büszkélkedhetünk". Azt gondolom, ennyi a titok, de ez nem a külsőről szól, visszakanyarodtunk a belső értékekhez és a hozzáálláshoz.
26/N
van egy kövér osztálytársam, egy tényleg elég túlsúlyos, de ennek ellenére tök jókat hülyül az osztálytársakkal, volt tavaly verébfeszten haverokkal, szóval egyáltalán nem mutatja ki hogy nem érzi jól magát, sőt szerintem el is fogadta és a jó tulajdonságaira fókuszál
milyen jó lenne ha nekem is ilyen könnyen menne az elfogadás, readásul izmos is vagyok
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!