Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti is êszrevettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti is êszrevettétek már, hogy a kövér lányok 80 % a legalább, a vékony és helyesebb pasikra bukik és elobb vagy utobb sikerül is nekik ilyen pasi?

Figyelt kérdés
Ellenben ha kövér pasi, aki nem gazdag, csiinos lányra vágyik és rajuk hajt, akkor kirohogik oket a lanyok és hülyének nézik, oket meg mindig kikosaraztak a lanyok.
2012. aug. 26. 18:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%

Igen így van.

Észre vettem jó ideje,hogy a csúnyáknak és kövéreknek mindig van valakijük.(ha lány)

2012. aug. 26. 18:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy akik kezdeményeznek is, többnyire totál igénytelenek magukkal szemben. Zsíros haj, mosdatlan fogak, és az égegyadta világon semmit nem sportolnak. Nálam legalábbis kettő ilyen lány is kezdeményezett már.
2012. aug. 26. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:

én csúnya is vagyok és kövér is vagyok és a barátom nem a külsejéért lett a barátom. Nekem nem is tetszett. Pont mert sovány. De idővel megszerettem, így lett a barátom. És a barátnőim szerint ő külsőre nem helyes.

Akiket ismerek kövér csajok, azoknak többségében kövérkés barátjuk van. Szóval nem tudom ezt mire alapozod.

2012. aug. 26. 18:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy tényleg találnak olyasvalakit, akinek lehetne igényesebb külsejű barátnője is.
2012. aug. 26. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
a lányok mindig "felfele" keresnek párt.
2012. aug. 26. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Szoktam látni számtalan kivételt is erre, amikor csúnyácskább srácnak/férfinak van szép barátnője.
2012. aug. 26. 19:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen a lanyok mindig felefele keresnek part, a fiukmis próbálnak felfelé part keresni, de mivel azok a lanyok akik ezektől a fiuktol jobban néznek ki, azok megfeljebb keresnek part és ezeket a fiukat kikosarazzak. Vagyis egy fiúnak mindig lefelé kell csajt keresnie, Eléggé igazságtalan. Van is egy ilyen kövér csaj és sovány pasi kép a demotivalon, hogy a kövér csaj elobb utobb eléri akit akar, mert puncija van, de egy kövér pasi ebben a helyzetben csak számolatlanul elutasitasokra van ítélve.
2012. aug. 26. 19:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Én viszonylag a Jobb kinézetű pasik köze tartozom a lanyok elmondása szerint, de facebookon mindig csak kövér lanyok írnak nekem. Ha én élőben nem megyek oda egy csinosabb de átlagos külsejű lányhoz imserkedni, akkor ő saját magától nem hajlandó odajonni. Ellenben egy kövér lány odajön szemtelenül és belelohol az intim szferamba.
2012. aug. 26. 19:52
 9/13 anonim ***** válasza:
én is jártam mar így , bejölőt facebokon majd elkezdte összevágni a képeinket , szíves rámákba ... tudom rossz vagyok de azonnal spamnek jelöltem , mert epp volt egy másik kis lányka kis szerény vallásos kinél próbálkoztam ... fura pár nap múlva valahogy mégis elmarat ezzel a lánynál , gyanakszom , hogy a dagi keze is benne van ... a dagi 14 volt én 23 a másik lány 18
2012. aug. 26. 21:22
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Mi ez a felfele-lefele hülyeség? Nem minden a külső. Kövér lány is lehet egy nagyon értékes ember, szép lány is lehet belül romlott...
2012. aug. 26. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!