Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is igaza van a...

Szerintetek is igaza van a páromnak?

Figyelt kérdés

A párom szerint én egy trehány, lusta nő vagyok mert nem tartom rendbe a házat és az udvart. Könyörgöm van egy hat hónapos lányom, örülök ha megfőzök mire a párom a munkábol hazaér. A párom azt mondja nem kellene mindig anyámhoz rohangálni és akkor rendet tudnék otthon rakni. De egy kis kikapcsolodás nekem is jár. Nem? Arra is gondoltam, ha így folytatja a párom elhagyom és anyámhoz költözöm. Vagy mit tegyek? Szerintetek is én vagyok a hibás?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 18. 06:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
100%

A belinkelt oldalt egy válaszadó írta be kb 1 hete, hogy a férje küldte neki.

De ha nem végzel, a francnak mész naponta órákra ide-oda???????ű

Lehet, hogy igaza van a férjerdnek, és tényleg lusta vagy inkább igénytelen vagy. Én addig nem szórakozgatok, amíg a házat minimum szinten össze nem dobtam. ű_Valahogy jó érzés, hogy rend van...( nem patyolattisztaság, csak rend)

2013. júl. 18. 11:24
 62/82 anonim ***** válasza:
31%

Akkor most tízből kilenc válaszoló szerint az a normális, h a nő reggelit készít, elviszi a gyerekeket suliba, elmegy dolgozni, hazafelé bevásárol, otthon főz, takarít, mos, vasal, stb, elhozza a gyerekeket, majd megérkezik férj őfelsége, aki ugye DOLGOZOTT, tehát fáradt, megkapja a sörét, meleg vacsoráját és elhúz a haverokkal sörözni, a feleség meg elpakol és lefekteti a gyerekeket?

Vagy aki nem így képzeli az életét annak ne kelljen gyerek?

2013. júl. 18. 11:44
 63/82 anonim ***** válasza:
15%
a rabszolgák nyugodtan pontozzanak le :D
2013. júl. 18. 11:50
 64/82 anonim ***** válasza:
90%
Nem az a normális. A legtöbben azt írták, hogy nem kell mindennap menni anyukához (amúgy ő is jöhet, de miért nem teszi?), meg ne csodálkozzon a kérdező, ha szalad az egész ház, ha kb. egész délután nincsen otthon.
2013. júl. 18. 11:52
 65/82 anonim ***** válasza:
32%
Egy no mindig tobbet dolgozik, mert a gyerek napi 24 oras 'munka', de ez valahogy igy elfogadott, a ferfi is segithetne otthon, mert az asszony nem cseled. De aki ezt igy, ennek tudataban nem tudja elfogadni, annak nem valo gyerek.
2013. júl. 18. 11:53
 66/82 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. De akkor ne jöjjön ide siránkozni, meg a gyerekkel takarózni, amikor ő is pontosan leírta, hogy tengernyi ideje lenne a dolgokra, ha nem anyuciéknál töltenék az egész napot. :) Ha annyit nem ér meg a családi béke, hogy felemelje a seggét és vezesse a háztartást, akkor így járt! Én egy percig nem tűrném a párja helyében azt, hogy otthon minden csupa mocsok, kaja van azért, nehogy feltűnjön, hogy a nő amúgy egész nap nem csinál semmit, mert NINCS OTTHON. Ezek után én sem szívesen járnék haza, és a faszom se csinálná meg még a kertet is!
2013. júl. 18. 11:56
 67/82 anonim ***** válasza:
100%

Az egész cécó úgy, ahogy van...el lett cseszve!

Helyre lehet hozni, csak a sarkadra kell állni.

- nincs minden nap rokonozás, pláne egész délután. Mégis mi a vihart lehet egész délután a rokonoknál csinálni, minden nap?! Állíts fel rendszert, hétfőn anyukádhoz mentek, csütörtökön a másik családhoz. Aki kíváncsi rátok többször, emelje meg a seggét és húzzon át hozzátok.

- teremts napirendet! 6 hónapos babának sok alvásra van szüksége, ha 9 körül értek haza, nem csoda, ha 11-kor teszed le! Kezdjétek a fürdetést 7 óra körül, a baba 8-fél 9 körül kerüljön ágyba. Utána neked is van időd magadra, a párodra, esetleg kis mosogatás, felmosás...

- szervezd át a háztartást! Nagyon jó tippeket kaptál, este dobd be a gépbe a szennyest, reggel, miután megmosakodtál, már indulhat is a gép. Este mosogass el, reggelre legyen rend a konyhában. Elég 2-3 naponta boltba menni, azért 2 nap alatt nem szárad kőkeményre a kenyér, akár hűtőben, fagyasztóban is tarthatod. Felvágottat, joghurtot is lehet 2-3 napra előre venni.

Főzz két napra, vagy a fagyasztható ételekből készíts többet, tedd adagonként a fagyóba. Zűrös napokon aranyat ér. Fürdőszoba heti 1X fertőtleníteni, a wc karbantartása sem nagy feladat, vegyél higikendőt, két perc alatt végzel.

- mi a vihart csináltok éjszaka? Miért kel fel a baba? Enni? Utána miért nem altatod vissza? Éjszaka 1-től 6-ig ébren a baba? Nem csoda, ha zombi vagy!

Két éves a fiam, nem kell bemutatni a kicsiket, mint hogy sok más anyának sem. Mi lesz veled, ha jön a hozzátáplálás és külön kell főznöd neki, napi kétszer gyümölcsöt pürésíteni? A szeparációs szorongás alatt még budira sem tudsz menni, úgy rád nő a gyerek...Mi lesz még később, amikor elindul és a sarkában kell lenned, mert le, ki, szétpakol, sokat esik?

Tedd járókába, játszószőnyegre, vagy csak le a padlóra egy plédre, köré játékokat. A kertben is tehetsz le plédet.

Az egész nyitja, hogy sürgősen beszünteted a rokonokhoz való járkálást! Akkor lesz időd a háztartásra, nem kell rohannod a főzéssel, jut időd magadra és pihenni.

2013. júl. 18. 11:59
 68/82 anonim ***** válasza:
18%
A párja is jár a családjához, biztos ott esznek meg elvannak. Minek mindig egymás nyakán lógni? A legtöbb házasság azért végződig válással mert a párok még a wc-re sem tudnak elmenni egymás nélkül.
2013. júl. 18. 12:07
 69/82 anonim ***** válasza:
90%

Már ne is haragudjatok sokan, de most ez pont az nem az a kérdés, hogy nem vagy a férj rabszolgája, stb. Ha egy nő egyedül él, akkor lehet igénytelen, rendetlen, lusta?????

Szerintem nem, bár ti ismeritek magatokat.

A nő otthon van gyerekkel. Csak 1 gyerekkel. Egy 6 hónapos gyerekkel, aki után nem kell futni, szaladni, hogy mit csinál, ne csináld, gyere vissza, aki nem dönti ki a szemetet, szórja szét a játékokat, önti ki véletlenül a felmosóvizet vagy a tejet, aki nem szórja szét az összestócolt ruhákat. Egy 6 hónapost le lehet tenni, az onnan nem fut el.

A nő elflangálja a nap felét, mert nem akar kitakarítani, mert az az 1 szem gyerek hatalmas feladat neki, de napi 2-szer rokonokhoz beülni nem nagy dolog.

A férj hazamegy, és szalad a lakás, a nő meg értetlen, hogy a férfi miért nem érti, hogy abban a pár órában, míg ő otthon van, nincs erre ideje. NApi2-szer vendégdégbe menni van, de az neki jár.

2013. júl. 18. 12:10
 70/82 anonim ***** válasza:
7%
A párja is megy vendégségbe velük együtt, akkor most mit rinyálsz?
2013. júl. 18. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!