Szerintetek is igaza van a páromnak?
A párom szerint én egy trehány, lusta nő vagyok mert nem tartom rendbe a házat és az udvart. Könyörgöm van egy hat hónapos lányom, örülök ha megfőzök mire a párom a munkábol hazaér. A párom azt mondja nem kellene mindig anyámhoz rohangálni és akkor rendet tudnék otthon rakni. De egy kis kikapcsolodás nekem is jár. Nem? Arra is gondoltam, ha így folytatja a párom elhagyom és anyámhoz költözöm. Vagy mit tegyek? Szerintetek is én vagyok a hibás?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ne haragudj de NINCS ilyesfajta kikapcsolódás,ha gyereket vállalsz,sokmindent bevállalsz mellé,az egyik az hogy mindent alárendelsz a gyereknek míg kicsi aztán fokozatosan változik majd a helyzet.
A kikapcsolódás egy fél éves gyerek melett az hogy tudsz vele néha aludni,NÉHA!
Gyerek-háztartás-minden egyéb!
"A párodnak lehet az is rosszúl esik, hogy neked a kikapcsolódás anyukád és nem ő."
Írta a kérdező, hogy a párja is elmegy az apjához és este kilenckor megy haza. Akkor hogy legyenek együtt?
Szóval kvázi csak a főzés, amit ténylegesen csinálsz, mert a mosást mondjuk nem kéne házimunkaként emlegetni, azt a két percet, míg bepakolok meg ki... Régi időkben fáradtságos munka volt, de ma?
A főzéssel megy el a napod? Mindennap minek bevásárolni? Nálam a főzés úgy néz ki, hogy nekiállok és 30-45 perc múlva étel van az asztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!