Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is igaza van a...

Szerintetek is igaza van a páromnak?

Figyelt kérdés

A párom szerint én egy trehány, lusta nő vagyok mert nem tartom rendbe a házat és az udvart. Könyörgöm van egy hat hónapos lányom, örülök ha megfőzök mire a párom a munkábol hazaér. A párom azt mondja nem kellene mindig anyámhoz rohangálni és akkor rendet tudnék otthon rakni. De egy kis kikapcsolodás nekem is jár. Nem? Arra is gondoltam, ha így folytatja a párom elhagyom és anyámhoz költözöm. Vagy mit tegyek? Szerintetek is én vagyok a hibás?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 18. 06:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
97%

Aki egy gyerek mellett képtelen ellátni a háztartást és naponta az anyjához rohangál az minek vállal egyáltalán gyereket???!!

Az egész történetben csak a babát sajnálom, hogy ilyen eszetlen szülei vannak...

2013. júl. 18. 10:52
 52/82 anonim ***** válasza:
70%

Nem olvastátok a kérdező válaszát,hogy egész d.u nincsnek otthon?

Így tényleg ne csodálkozz,hogy nincs idő semmire. Amúgy párod szokott segíteni,főzni vagy valami?

Amúgy nem kell hetente füvet nyírni és megkérhetnéd,hogy ő is segítsen valamit. vagy vállalja át egy napra a gyereket.

2013. júl. 18. 10:59
 53/82 anonim ***** válasza:
100%
De olvastam, ezert irtam, hogy varja meg apukat a munka utan, es menjenek egyutt csaladot latogatni, pl. az legyen 2 ora, igy persze jelentosen lerovidul minden rokonnal a latogatasi ido, de akkor van ideje, takaritani picit vagy rendet rakni, utana piheneskeppen lehet menni kikapcsolodni, tehat a parja se akad ki az otthoni allapoton, nincs cirkusz, se vita, de a kerdezonek egyszeruen nincs kedve nekiallni és nemikepp javitani a helyzeten.
2013. júl. 18. 11:03
 54/82 anonim ***** válasza:
81%
A párod vigye el du. a gyereket, te meg addig utoléred magad
2013. júl. 18. 11:04
 55/82 anonim ***** válasza:
100%
De amikor otthon fut a ház és nem bír el semmivel, miért kell mindennap elmenni otthonról? Ha állandóan csavarog, persze hogy nem végez.
2013. júl. 18. 11:05
 56/82 anonim ***** válasza:
19%
Ertem en, de ennyi kikapcsolodas jar, irta. Sokszor azert gyerkoc mellett jarni jar, csak nem jut. :) de en igy is boldog vagyok:)
2013. júl. 18. 11:08
 57/82 anonim ***** válasza:
8%

[link]

Itt vannak azok, amiket gondolom, minden okos válaszoló szem előtt tart és javaslom a kérdezőnek is böngészésre :D

2013. júl. 18. 11:11
 58/82 anonim ***** válasza:
8%

Kifejtve:

"Készítse el a vacsorát időben!

Már reggel, vagy akár előző este tervezze meg, hogy férjét finom vacsora fogadja, amikor hazaér a munkából. Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg ő dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek. A férfiak többsége éhes, amikor megérkezik a munkahelyéről és a kedvenc ételének elkészítésével kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát.

Készüljön fel a fogadtatására. Pihenjen 15 perccel az érkezése előtt, így ön is friss és üde lesz, amikor megérkezik.

Igazítsa meg a sminkjét, tegyen szalagot a hajába és nézzen ki frissen. Az ön férje sok időt töltött a munkahelyén fáradt emberek között.

Legyen érdekes és vidám. A munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra, és az ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa.

Csökkentse a zajt. Amikor a férje hazajön a munkából, kapcsolja ki a háztartási berendezéseket és mondja meg a gyerekeknek, hogy ők is csendesedjenek el.

Legyen boldog, hogy láthatja őt. Melegen mosolyogjon rá, és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítené a kívánságait.

Hallgassa meg, amit mondani akar, és még ha önnek is sok mondanivalója van számára, ne tegye azt közvetlenül a hazaérkezését követően. Először ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében az önénél.

Ne zavarja! Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este le akar menni vacsorázni ön nélkül! Vita helyett próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt.

Amikor otthon van, biztosan pihenni és ellazulni szeretne.

És végezetül, ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket és ne gyanakodjon az ítélőképességében vagy fedhetetlenségében.

Ne felejtse el, hogy ő a ház ura, és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan.

És jegyezze meg: a jó asszony tudja, hol a helye..."

2013. júl. 18. 11:13
 59/82 anonim ***** válasza:
88%

Az 58-as választ ugye csak viccnek szánták?!

2013 van...

2013. júl. 18. 11:17
 60/82 anonim ***** válasza:
89%
Mar regen nem azt a vilagot eljuk... Akkor az asszonynak csitu volt. De ma kb ugyan ezt megcsinalja egy no, munka mellett... Ha pedig otthon van, akkor eloszor megcsinalja a dolgat, utana lehet kikapcsolodni, ha erre nincs lehetosege, nem kell kardba dolni... Jol neznenk ki.
2013. júl. 18. 11:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!