Szerintetek is igaza van a páromnak?
A párom szerint én egy trehány, lusta nő vagyok mert nem tartom rendbe a házat és az udvart. Könyörgöm van egy hat hónapos lányom, örülök ha megfőzök mire a párom a munkábol hazaér. A párom azt mondja nem kellene mindig anyámhoz rohangálni és akkor rendet tudnék otthon rakni. De egy kis kikapcsolodás nekem is jár. Nem? Arra is gondoltam, ha így folytatja a párom elhagyom és anyámhoz költözöm. Vagy mit tegyek? Szerintetek is én vagyok a hibás?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha alszik a pici, nem tudsz rendet rakni? Vagy esetleg ugy megoldani, hogy elhivod anyukadat, o elvan a gyerkoccel, es addig az udvart is meg tudnad csinalni, bar szerintem ez utobbiban a parod besegithetne.
Nekem mar az is kikapcsolodas volt, hogy ha eljott anyu, akkor sikalhattam a furdot, vagy elmentem bevasarolni a hetvegi ebedhez, mert valahol ez is kikapcsolodas (nekem).
Gyereketek van és azon gondolkozol, hogy elhagyod, mert nem teljesíted egy elég normális elvárását?
Hülye-e vagy?
MEgint egy olyan nö, aki éretlen arra, hogy gyereke legyen, söt a párkapcsolatra is.
Gyerek mellett böven el lehet egy háztartást látni, nemcsak fözni. Egy ekkora gyerek el van magában is, elég, ha látja, hogy a közleben vagy.
Az meg, hogy amit eddig a párod csinált, csak kritizáltad, a te hibád, nem csodálkozhatsz, hogy ö nem akarja tovább csinálni.
Anyád is furcsa lény, hogy a gyerekre nem hajlandó vigyázni, csak veled traccsolni, ahelyett, hogy legalább segítene valamit, hamár nem tanított meg arra, hogy hogyan is kell egy háztartásban rendet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!