Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is igaza van a...

Szerintetek is igaza van a páromnak?

Figyelt kérdés

A párom szerint én egy trehány, lusta nő vagyok mert nem tartom rendbe a házat és az udvart. Könyörgöm van egy hat hónapos lányom, örülök ha megfőzök mire a párom a munkábol hazaér. A párom azt mondja nem kellene mindig anyámhoz rohangálni és akkor rendet tudnék otthon rakni. De egy kis kikapcsolodás nekem is jár. Nem? Arra is gondoltam, ha így folytatja a párom elhagyom és anyámhoz költözöm. Vagy mit tegyek? Szerintetek is én vagyok a hibás?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 18. 06:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
100%
Fogadok most is anyucinál vannak...
2013. júl. 18. 13:20
 72/82 anonim ***** válasza:
71%
Az én kisfiam is alig aludt éjszaka,haladni is nehéz volt mellette.Megoldottam.Mindennap más helyiséget takarítottam ki igy nem gyűlt rám.Tedd babyhordozóba és vidd magaddal mindenhova.Az egész szervezés úgy rossz ahogy van.Én akkor pihentem mikor aludt a kicsi.Napközben mellette csinálok meg mindent.Pedig most 3 évesen sem könnyű eset,tény és való nem járunk napi szinten a családhoz.tudnak jönni ök is.
2013. júl. 18. 13:20
 73/82 anonim ***** válasza:
100%
Vajon miért megy a férje is vendégségbe velük minden nap? Mert már utál otthonlenni a mocsokban, és nem csak a lusta párja társaságára vágyik. :) Ilyen egyszerű. :)
2013. júl. 18. 13:21
 74/82 anonim ***** válasza:
100%

70-es válaszoló. akis 29%-kal! Ha nem szóltál volna.... A nő napotna kétszer telepszik be máshova. Egyszer anyukához, egyszer a férjével apóshoz.

Nem kell délelőtt anyukázni, hanem megcsinálni azt, amit egy anya megtesz, aztán délután oda telepedhet be, ahova akar.

2013. júl. 18. 13:24
 75/82 anonim ***** válasza:
96%

Milyen rabszolga?

Amíg anya otthon van a gyerekkel addig az a "feladata" hogy ellássa a gyereket és a háztartást,ha anya elkezd dolgozni akkor már más a felállás,akkor mindkét szülőnek osztoznia kell a háztartáson és a gyerekkel kapcsolatos feladatokon!

2013. júl. 18. 13:34
 76/82 anonim ***** válasza:
96%
Rabszolga az aki képes egy 6 hónapos gyerek mellett rendet tartani otthon és vezetni egy háztartást? A kérdező lusta, inkább elmegy az anyjához, aztán itt sír, hogy milyen gonosz férjed van.
2013. júl. 18. 13:55
 77/82 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem a kérdező semmi rosszat nem tesz.
2013. júl. 18. 14:12
 78/82 anonim ***** válasza:
100%
De jót sem, az a baj. Igazából nem tesz semmit. Pont ez a probléma. :)
2013. júl. 18. 14:13
 79/82 anonim ***** válasza:
78%

Anyuka pedig még egyet is ért...milyen egy ...párja van, miket el nem vár...?!

Csak ne itt sírjon...

Különben +... lehet, hogy takarít! :D

2013. júl. 18. 14:25
 80/82 anonim ***** válasza:
80%

Sokan félre értették a kérdezőt. A kérdező nem is akarja megcsinálni a házimunkát.

Ez a lényeg.

2013. júl. 18. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!