Szerintetek is igaza van a páromnak?
A párom szerint én egy trehány, lusta nő vagyok mert nem tartom rendbe a házat és az udvart. Könyörgöm van egy hat hónapos lányom, örülök ha megfőzök mire a párom a munkábol hazaér. A párom azt mondja nem kellene mindig anyámhoz rohangálni és akkor rendet tudnék otthon rakni. De egy kis kikapcsolodás nekem is jár. Nem? Arra is gondoltam, ha így folytatja a párom elhagyom és anyámhoz költözöm. Vagy mit tegyek? Szerintetek is én vagyok a hibás?
Előre is köszönöm a válaszokat.
70-es válaszoló. akis 29%-kal! Ha nem szóltál volna.... A nő napotna kétszer telepszik be máshova. Egyszer anyukához, egyszer a férjével apóshoz.
Nem kell délelőtt anyukázni, hanem megcsinálni azt, amit egy anya megtesz, aztán délután oda telepedhet be, ahova akar.
Milyen rabszolga?
Amíg anya otthon van a gyerekkel addig az a "feladata" hogy ellássa a gyereket és a háztartást,ha anya elkezd dolgozni akkor már más a felállás,akkor mindkét szülőnek osztoznia kell a háztartáson és a gyerekkel kapcsolatos feladatokon!
Anyuka pedig még egyet is ért...milyen egy ...párja van, miket el nem vár...?!
Csak ne itt sírjon...
Különben +... lehet, hogy takarít! :D
Sokan félre értették a kérdezőt. A kérdező nem is akarja megcsinálni a házimunkát.
Ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!