A páromnak vagy anyósomnak van igaza?
A történet(próbálom röviden)!
Több 100km-re lakunk egymástól,és anyósom egy igazi "műszaki analfabéta". Például mai napig nem tud mobillal telefonálni,hiába van benne a telefonkönyvben a név ő mindig beüti a számokat,azt is papírról mert 1számot sem tud megjegyezni. Ebből lett a sértődés!
A párom elküldte az új telefonszámát facebookon az egyik ismerősnek hogy adja oda az anyjának. Azért nem hívta fel mert az anyósnak lejárt a kártyája(amúgy feltölteni sem tudja egyedül).
Kaptunk egy levelet az anyóstól hogy nem jó a szám nem tud minket elérni,hogy direkt rossz számot adtuk,hogy lesz@rjuk a fejét,és ne csodálkozzunk ha már jövőre nem is él. Persze a párom megkérdezte az ismerőst hogy mi van,és kiderült hogy jó a szám csak az anyja "elfelejtette" elé ütni a 06-ot,mert az ismerős nem úgy mondta neki.
Erre a férjem megsértődött az anyjára hogy ilyen levelet ír közben meg ő a hülye. Próbáltam rábeszélni hogy írjon az anyjának levelet,de nem akar!

Jobb lenne egy vezetékes telefon szerintem. Köttessétek be, annak havonta jön a számlája úgyis, azt meg befizeti a gázzal, egyébbel együtt. Vegyetek neki kis noteszt, telefonkönyvet, írjatok fel minden számot, és segítsetek veszekedés helyett.
Amúgy egyikőjüknek sincs igaza.

Kedves Kérdező! Beszélj Te a férjeddel és az anyósoddal is.Mondd meg a férjednek hogy értse meg az anyját.Mert csak az anyja.És más családokban nagyobb viták is szoktak lenni.És írjon neki levelet.
Menjetek el amint tudtok az anyósodhoz.Kérjetek bocsánatot.Tudom röhej. :-D Aztán segítsetek neki a mobilt használni.Mondjátok el neki szépen,kedvesen,hogy Ti jó számot adtatok meg,csak véletlenül elfelejtette beütni.De ha erre is begurul.Mondjátok azt,hogy lehet egy kis ideig a szolgáltatónál volt hiba. :-D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!