Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
Akkor a nőnek olyat nem kell adnia, ami pénzbe kerül, igaz? Mert főzni úgyis kell, az nem plusz kiadás. Csinosnak lenni sem, mert alap.
Csak a pasi vegyen ajándékot, a nő meg nem?
Ez igen hölgytársaim....
Ilyenkor azért én is csak pislogok, hogy mennyi pénzéhes nő van :S
Vezessük már le.
Adott egy nő, keres nettó 130 ezret, egyedül él. Elkölti a fizetése kétharmadát lakásra, rezsire, stb. Marad neki egy harmad, amit beoszt ruhákra, parfümökre, sminkekre. Meg mondjuk van egy opel corsája.
Összejön valakivel, aki havi nettó 600 ezret keres. Innentől kezdve ezek szerint a nőnek is jár a luxus autó, a legdrágább parfümök, a nyaralás, amit addig nem engedhetett meg magának. Most meg hirtelen "jár" neki...
Azért ez nekem nőként is elég meredek.
Vagy fordítsuk meg. Most én külföldön élek, keresek kb havi 500 nettót. Összejövök otthon egy sráccal, aki árufeltöltőként dolgozik, keres kb 110 nettót, akkor nekem kell biztosítani számára a nagyobb autót, a nyaralást, a márkás ruhákat, stb.. Ugye?
sok válaszoló elvitte a kérdést a másik irányba, hogy ajándékok. Na igen. Szerintem egy férfi igenis szívesen vesz ajándékot a barátnőjének, de az milyen már, hogy ti ezt el is várjátok?? Csak mert a férfi jobban keres. Az eszetekbe sem jut, hogy esetleg tett érte, hogy többet keressen??
Szánalmas komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!