Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
ma 23:37
Nem!
Ezzel azt akarom mondni,hogy könnyen észre lehet venni,hogy ki mire játszik....mi a célja.....
ma 23:40
az a vicc,hogy még csak nem is jártunk!
azért vettem neki,mert szerelmes voltam.....
kicsit későn kapcsolódok be.
mégis mi számít sokkal többnek? nálunk ez úgy működik, hogy én fizetem a lakással kapcsolatos kiadásokat, a párom meg minden egyebet. a saját kis luxusokat természetesen saját fizuból álljuk. komolyan, én érezném kellemetlenül magam, ha eléállnék és azt mondanám, h légyszi, adj már pénzt tamponra meg parfümre :)
ugyanígy ő sem mondja a benzinkúton, h dobjak már bele a számlába :)
az évek során kialakult, h ki mit fizet, egyikünk sem lázadozott még hogy ez aránytalan lenne.
persze szívesen elmennék a Maldív-szigetekre nyaralni, tán még telne is rá, de eszem ágában nincs olyan arcátlannak lenni, hogy ezt egyáltalán kérjem tőle.
ha valahova elmegyünk (kajálni, kirándulni, strandra) akkor ő állja a cehhet. nem szívbajos, szólna ha ez neki nem fér bele.
nincs filléreskedés, pont annyi nagyvonalúság van a páromban amennyi nekem jól esik. autót, drága ajándékot nem fogadnék el tőle, bármily hihetetlen, szeretnék érte én megdolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!