Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
És ha a nő vagy a férfi elveszíti a munkáját, akkor mi lenne az elvárás a másikkal szemben?
A pluszokról pedig - hogy ha az egyikük annyit keres, hogy mehetnének ide-oda de nem mennek mert a másik nem tudja a felét kifizetni, akkor az nem normális. Nyilván nem egy féléves kapcsolat esetén, hanem mondjuk ha már házastársak.
Nemrég volt itt egy kérdés, a pasi nem akarta elvenni a nőt mert az nem tudta állni az esküvő felét. Ez normális dolog, vagy nem?
"Mikor megtehetné, hogy adjon, és ül a pénzén.."
De könyörgöm, miért adjon?????
Ezt magyarázza már meg nekem valaki.
Nekem az változatlanul annak tűnik, hogy a keveset kereső nő vérszemet kap és ki akarja használni azt a lehetőséget, amit a pasi teremtett meg magának (vagy a szülei).
Nem az eltartásról van szó, nem a szívből adott ajándékokról, hanem arról, hogy sok pénze van, tehát adjon ilyenekre. Undorító.
De részemről sincs több a témában, magam részéről örülök annak, amit magamtól elő tudok magamnak teremteni és nem csábítással, hízelkedéssel (magamat megszépítve a pasimtól kapott pénzen...) belül elfojtott titkos elvárásokkal kell ezt kik.rválkodnom.
32N
Lehet jövőbeli tervei vannak pl lakás vásárlás.
De tényleg!
Mire fel adjon?????
A bejárónője vagy,akit ki kell fizetni?
Ha még nem tart ott a kapcsolat, ne adjon.
De egy 5-10-20 éves kapcsolatban is így legyen?
Könyörgöm!
Ki vagy neki hogy pénzeljen?
Most akkor az élettársa,vagy a k...rvája???
Én 15 éve élek házasságban,és még sosem kaptam pénzt,hogy költsem el!
Elvinni elvitt ide-oda,vett ezt-azt,de mire fel adjon pénzt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!