Sógor "probléma"? Lent.
4 éve vagyunk együtt a párommal, jövőre esküvő. Lesz sógorommal mindig is jó kapcsolatot ápoltunk. Az utóbbi fél évben sok gond van a felesége és ő közte. A problémákat velem beszéli meg, és egyszer elmondta, hogy vonzódik hozzám, sajnos én is vonzódok egy kicsit hozzá. Emberileg nagyon egy hullám hosszon vagyunk és sokszor jobban elvagyok vele, mint a párommal.
Hogy tudnám megoldani, hogy lezárjuk ezt az egészet sógorommal?
Szeretem a páromat, nem akarom, és nemis fogom elhagyni, de ez a 2 felé való érzelem megőrít.
Mit tegyek?
Ne engedd ennyire közel magadhoz. Miért Veled beszéli meg a családi gondjait ? Miért nem a feleségével, vagy a testvérével ?
Veszélyes vizeken evezel, meg kell húznod a határvonalat minél előbb.
Azért mert a felesége az utóbbi időben több időt tölt a tesójával, mint vele. Tudom sajnos, hogy veszélyes vizeken evezek.... :S
Csak olyan nehéz, hogy vonzódunk egymáshoz, de a páromat is szeretem.
1. Mondd meg a sógornak, hogy a problémáit beszélje meg mással, ne veled, nem a te feladatod az ö házasságát lerendezni.
2. A sógort kérd meg, hogy ne beszéljen vonzódásról, mert ez neked kellemetlen, a részéröl meg eléggé etikátlan, hogy a testvére menyasszonyával akar kikezdeni. Inkább a saját feleségével foglalkozzon.
3. A sógorral a lehetö legkevesebbet találkozz.
4. A jövendöbeli férjeddel tölts több idöt, és vele foglalkozz.
Hamarosan jön a kérdező a mi jár válás után, vagy a vajon a férjem vagy a testvérem a gyerekem apja kérdéssel.
Ilyen alapokra házasságot kötni :)
vonzódik hozzám, sajnos én is vonzódok egy kicsit hozzá. Emberileg nagyon egy hullám hosszon vagyunk és sokszor jobban elvagyok vele, mint a párommal.
Ööööööö. Ez úgy hangzik, mint az egyik kapcsolat vége, és egy újnak a kezdete, legalábbis az ígérete.
Nem vagyok biztos benne, hogy a sógoroddal kéne lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!