Egyre bosszantóbb a sógornőm. A piti dolgoktól a komolyabbig, mintha direkt ellenünk lenne. Mit tegyek?
Zárjátok a szobaajtót.
Ha nem megoldható, költözés. Inkább ez utóbbi.
Mióta jegyesek vagyunk, csak pár napra megyünk oda egy hónapban, akkor is főképp azért, hogy segítsünk a ház körül. Amúgy az én szüleimnél vagyunk nagyrészt. Az a pár nap meg csak ne zavarja már őket!
Amúgy van barátja pár hete, de épp tegnap panaszkodott, hogy kikészíti, minden nap találkozni akar a fiú, ha neem, akkor telefonon hívja. Jajj istenem... -.-
Az én sógornőm is csinált ilyeneket, aki csak 1 évvel fiatalabb tőlem. Nemrég rajtakaptam, amint épp a holmijaim között kutakodott, és láttam, amint zsebre tett egy aranykarkötőt. Na, akkor elgurult az a bizonyos gyógyszer, elkaptam a csuklóját, megrángattam, és elmondtam neki, hogy ha még egyszer meglátom, hogy a dolgaim közt turkál, akkor nem leszek ilyen "finom". És szó szerint kidobtam a szobából. Az a szép az egészben, hogy vendégségben volt nálunk, szülinapot ünnepeltünk, és ő csak egy vendég volt ott, nem is lakott velünk.
Szerintem szedd össze magad kérdező, és ha kell, akkor legyél nagyon kemény. Én elértem, hogy tiszteljen ez a kis r.ibanc, te is el tudod érni.
23/N
Január óta egy zoknim nincs ott, csak amit viszek arra a 2-3 napra.. Tavaly még ingáztunk a szülői házak közt, akkor volt, hogy ott maradt néhány ruhadarab. A vőlegényem is segít a szüleimnek, ezt akartam meghálálni, de tényleg jobb lesz, ha csak rövid látogatóba járok majd oda.
Ez a karkötős ügy is üt, ügyes vagy, én sose tudtam ilyesmit tenni, sajnos nagyon birka türelmem van. De lassan elfogy..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!