21éves vagyok, barátnőm 16. Szülők nem engedik a találkozást,10hónapja tart. Mit lehet tenni?
A korkülönbség nem parancsol a szívnek.
Ha valóban szereted, ha fontos neked, hogy melletted boldog legyen, ha tudsz vigyázni rá és mindig őszinte leszel hozzá, akkor nincs mitől tartanod. Bátorítanod kell őt is és biztosítanod a szándékaidról. Nem kell feladnod az álmaidat, ha egyezik az övével. Sok keserűség érhet még titeket, de a kitartás meghozza a gyümölcsét.
Jaj, azért nem a világvége az az 5 év, nem tudom, mit pattognak sokan. 21 éves srác még maga is gyerek szinte, nem egy 30 éves férfi. Van néhány 21 éves fiúismerősöm és 16 éves szinten vannak (nem negatív értelemben mondom).
Túl van ez az egész misztifikálva, valami más bajuk lehet, szimplán abnormálisan túlféltik a lányt.
Te biztos nem fogod meg győzni az anyját,maximum a barátnőd hathat rá.
Szerintem amúgy eleget vártál rá,én a helyedben lelépnék. Nekem senki se mondja egy 21 évest kielégíti az hogy, 10 percre találkozik a barátnőjével már 8 hónapja. A pasiknak vannak szükségletei,ez nyílvánvaló.
Ha nem hoztok fel valami nyomós indokot hogy miért ne tiltson titeket,semmit nem fog változni a helyzet.
Meddig akarsz még várni ?
18/L
Hú haver...minden tiszteletem a tiéd!
Velem is szinte ugyanez a helyzet, csak én vagyok a lány, és a fiú a korkülönbség miatt nem akar semmi komolyat, pedig voltak már érdekes dolgok.
Nem tehetsz semmit, csak várni tudsz...A szüleit sehogy nem fogod tudni meggyőzni. Ha tanév eleje/közepe lenne, azt mondanám, hogy "korrepetáld" valamilyen tárgyból, ami egy kicsit gyengébben megy neki, így beláthatja az anyja, hogy felelősségteljes vagy.
Kitartást!
Kedves ifjú ember! :) Megértelek, és elhiszem, hogy nagyon keserű most a helyzet. Nehéz, és te is pontosan átlátod, hogy amíg nincs 18 addig nem tehetsz ezek ellen semmit. Házassághoz is kell a szülői beleegyezés. Kitartó voltál, de semmi haszna. Te így érzed. És az anya hogyan érzi? Lehet,. hogy tesztel (habár az elég hosszú ideje csinálja). Nem életszerű ez az egész. Egész egyszerűen lehet, hogy féltékeny a leányra. Vannak ilyenek is. Ha valaki megkeseredett, akkor semmi se jó neki, félti a gyerekétől a boldogságot. Igaza van abban (részben), hogy ilyen idősen, ha egy mód van rá, akkor ne sexeljen a lány. De! A szerelemnek nem lehet határt szabni, sem életkor, sem magasság, semmi nem befolyásolja. És ezt nem érti meg az anyuka, vagy csak nem akarja. Sajnos az idősebb szülők hajlamosak elfelejteni, hogy anno ők milyenek voltak fiatalon. Ők sem éltek szűzi életmódot, főleg akkor, amikor a szexuális forradalom kezdetét vette Magyarországon.Nem igazán lehet így tanácsot adni neked, mert nem tudjuk az anyuka indíttatását, sem azt, hogy milyen ember, milyen fokú érzelmi intelligenciával bír. szerintem maradjatok kitartóak, és várjatok. És mi lenne, ha a leány megmondaná kerek perec az anyjának, hogy már pediglen el fogok menni a páromhoz.
Vagy még egy ötlet. Mi lenne, ha egyszer a leány haza vinne téged. Akkor nem bujkálhatna el a kedves mama. És akkor ott lennél szemtől szemben, tudnál vele beszélni. Beszéljétek meg, hogy akkor találkozzatok a lányos háznál, a kertben üldögéljetek, ahol szem előtt lennétek.
(Nekem annak idején ugyanígy volt. Anyám nem engedte, hogy talizzam 16 évesen a pasimmal, hát haza vittem, és attól fogva otthon randiztunk, anyám szeme előtt. Boldog volt, mert így tudta, hogy nem lesz sex!!:)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!