Mennyire normális, hogy a barátom heti rendszerességgel látogatja a terhes nővérét/most az utolsó héten már többször is/, úgy, hogy már sokszor a velem való találkozást is le kell mondania?
hát ne is hozd fel, mert nem normális a gondolkodásod. Te a nője vagy, ő meg a TESTVÉRE, aki már akkor is a testvére volt, amikor még Te a kanyarban sem voltál, és akkor is az lesz, ha Ti szakítotok. és most élete egyik legfonotosabb fordulópontja előtt áll, természetes, hogy látogatja a barátod.
29/N
Te nem örülnél, ha a tesódnak babája születne? Nem akarnál vele lenni és segíteni neki?
Szerintem abszolút felfújod az egészet...ne legyél önző!
25/N
teljesen normális. Az a furcsa, hogy te nem érted.
A nővérének szüksége van rá és ő ott van. Ez így helyes. Inkább örülhetnél,hogy felelősségteljes.
én nagyon örülnék ha ilyen testvérem lenne mint ő, állapotos vagyok a vége felé járok és messze lakok a családomtól ezért senki nem képes meglátogatni, hónapok óta nem voltak itt nálam.
Annak viszont nagyon nem örülnék ha ilyen sógornő jelöltem lenne mint te, önző vagy és nagyon féltékeny. Lehet, hogy majd egyszer nektek is lesz babátok és te is örülnél annak, ha valaki rád nyitná az ajtót és ott lenne melletted mikor szükséged van társaságra.
Nekem is iszonyatosan szoros a kapcsolatom a testvéremmel.
Érdekes, nekem meg az a problémám, a párommal, hogy SEMMIT nem tud a nővéréről. Nincsenek összeveszve találkoznak is, de ennyire felületes a kapcsolatuk.
Neked van testvéred?
Vagy azért nem érted a testvéri viszonyt mert neked nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!