Mennyire normális, hogy a barátom heti rendszerességgel látogatja a terhes nővérét/most az utolsó héten már többször is/, úgy, hogy már sokszor a velem való találkozást is le kell mondania?
Hát, az tényleg furi, hogy odaköltözik. Én 21 éves vagyok, és még mindig a szüleimmel élek, de eszük ágában sincs engem zsarolni, hála az égnek. Azt nem értem, hogy ha mondjuk 25-30 évesen is akármilyen okból kifolyólag náluk kell majd élned, ugyan így megszabják neked, hogy hova mehetsz és hova nem, különben kiraknak?
Én a helyedben megmondanám, hogy oké anyu, akkor pá... Lépek. Összepakolnám a holmimat, és elmennék albérletbe (de sztem anyud úgysem hagyná h lelépj) Ez hidd el, nem állapot, hogy ilyenekkel zsarolnak. Hát milyen szülő az ilyen? Megáll az eszem.
A barátodhoz nem tudok hozzászólni. Valamilyen szinten értem, hogy izgatott a baba miatt, és szeretne a nővére mellett lenni, de mégsem értek vele teljesen egyet.
Én arra gondolok, hogy esetleg már nem akar veled együtt lenni a barátod. Egyébként, azt sem értem, hogy miért hiszed, hogy csak egy kellék lennél ott.
Én speciel szívesen látnám az öcsém bnőjét is, ha eljönnének meglátogatni.Vagy nem szereted a nővérét?
Én tényleg csak arra tudok gondolni, hogy a barátodnak már nem vagy elég fontos...
Nem lehet, hogy abba unt bele, hogy ennyire függsz a szüleidtől? Mert pl engem ez nagyon zavarna az ő helyében. Egyik bnőm is pont így volt, mint te, és a pasija ott is hagyta, mert nem bírta elviselni, hogy a szülők mondják meg, hogy hova mehet el, kivel és mikor...
Jól sejtettem. Elmeséltem a szitut a férjemnek, és ő is azt mondja, h biztos már szakítani akart veled, csak a baba, meg a nővére jó ürügy volt...
Mennyi ideje voltatok együtt? Egyébként Ő hány éves?
Tuti, hogy nem a baba dolog áll a háttérben.. Neki már megfogalmazódott a fejében jóval régebben, hogy nem akar veled lenni, csak gyávaságból nem merte elmondani neked. Inkább ezzel a viselkedésével kierőszakolta belőled, hogy Te mond ki a szakítást, vagy Te hozd fel, Ő meg rámondja az Áment.
Ne tégy magaddal semmit, hidd el, az egész nem ér annyit!!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!